Joković: Pokrenuti ekonomiju kako bi se spriječilo da građani Cetinja odlaze u druge gradove i države

"Nadamo se da će lokalna i državna vlast sve učiniti da vrati značaj Prijestonici i povrati njen stari sjaj u svakom pogledu jer to Cetinje zaslužuje, a njegovi građani očekuju"
471 pregleda 0 komentar(a)
Joković, Foto: Filip Roganović, Filip Roganović
Joković, Foto: Filip Roganović, Filip Roganović

Cetinje je uvijek bilo ponos Crne Gore i njenih građana, saopštio je predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković povodom 13. novembra, Dana Prijestonice Cetinje, saopšteno je iz SNP.

On je u ime SNP i u svoje lično ime, uputio čestitke građanima Cetinja.

"Nadamo se da će lokalna i državna vlast sve učiniti da vrati značaj Prijestonici i povrati njen stari sjaj u svakom pogledu jer to Cetinje zaslužuje, a njegovi građani očekuju. Bogato istorijskim i kulturnim spomenicima, Cetinje bi trebalo da bude izvanredna turistička destinacija. Kao i u cijeloj Crnoj Gori, potrebno je pokrenuti ekonomiju u ovom gradu kako bi se spriječilo da građani Cetinja, posebno mladi, odlaze u druge gradove i države da rade ili se trajno iseljavaju. Samo na taj način može se osigurati opstanak i boljitak Crne Gore i Cetinja i njegovih žitelja", istakao je Joković.

On je poručio da je značaj Prijestonice za cijelu državu je toliki da zaslužuje apsolutnu posvećenost svih relevantnih činilaca, a što Cetinjani s pravom decenijama unazad iščekuju.

Bonus video: