Kilometarske kolone na putu Bar-Podgorica, ljudi kasnili na letove

Gužve su nastale ka Podgorici gdje ranije danas krenulo više desetina autobusa iz svih krajeva Crne Gore na Trojčindanski sabor koji je sazvala Mitropolija crnogorsko-primorska
42123 pregleda 30 komentar(a)
Kolona na putu Bar-Podgorica, Foto: Čitalac "Vijesti"
Kolona na putu Bar-Podgorica, Foto: Čitalac "Vijesti"
Ažurirano: 15.06.2019. 18:46h

Velike kolone stvorile su se na putu Bar- Podgorica.

Više građana je kontaktiralo "Vijesti" sa obavještenjem o kilometarskim kolonama i fotografijama koje to potvrđuju.

Neki su rekli da su čak zbog gužvi zakasnili i na letove sa podgoričkog aerodroma.

Čitaoci "Vijesti" su rekli da su na putu izvođeni radovi.

Gužve su nastale ka Podgorici gdje ranije danas krenulo više desetina autobusa iz svih krajeva Crne Gore na Trojčindanski sabor koji je sazvala Mitropolija crnogorsko-primorska.

Saobraćaj se otežano odvija i u Podgorici gdje policija na brojnim mjestima reguliše saobraćaj i pored aktivne singalizacije.

Iz Automoto saveza Crne Gore ranije je saopšteno da će zbog radova režim saobraćaja na putevima Petrovac-Podgorica i Petrovac-Bar-Ulcinj biti promijenjen do 22, odnosno 20. juna.

“Na magistralnom putu M-2 dionica Petrovac-Podgorica zbog sanacije kolovoza u periodu od 13.06. do 22.06. u terminu od 07.00 do 19.00 sati dolaziće do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova”, navodi se u saopštenju AMSCG.

Od 14.06. do 20.06, u periodu od 7.00 do 19.00 sati, režim saobraćaja iz jednosmjernog u dvosmjerni biće promijenjen i na magistralnom putu M2.4 dionica Petrovac-Bar-Ulcinj, gdje je u toku presvlačenje asfaltnog kolovoza.

Bonus video: