Lovćen banka donirala 30.000 eura

Obezbijeđena donacija Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti
1424 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Lovćen banka
Ilustracija, Foto: Lovćen banka

Lovćen banka donirala je Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti 30.000 eura.

"Lovćen banka pomaže borbu protiv koronavirusa donacijom u iznosu od 30.000 eura. Sredstva su uplaćena Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti uz želju da bude raspoređena za nabavku zaštitne i medicinske opreme i sprovođenje svih potrebnih aktivnosti za realizaciju donesenih mjera prevencije u borbi protiv koronavirusa. Banka je, takođe, nedavno učestvovala sa četiri hiljade eura u donaciji Udruženja banaka - kupovini dva respiratora za potrebe Kliničkog centra Crne Gore", saopšteno je iz Lovćen banke.

Namjera Lovćen banke je da u ovim izazovnim vremenima da svoj doprinos prevazilaženju poteškoća u borbi protiv koronavirusa.

"Stručne službe Lovćen banke obezbijeđuju bezbjedno funkcionisanje banke - za klijente, ali i za zaposlene. Klijentima preporučujemo da što više koriste usluge elektronskog/mobilnog bankarstva i na taj način izbjegnu dolazak u banku i bespotrebne kontakte. Osim ovog servisa uveden je besplatan servis za penzionere, pod nazivom Ostanite doma, zdravi i bezbjedni – mi ćemo kod vas. Pozivom na broj call centra Lovćen banke – 19993, penzioneri sa područja Podgorice mogu obaviti sve transakcije jednostavno, brzo i sigurno. Dovoljno je da zatraže ovaj servis i sa službenikom Lovćen banke dogovore mjesto i vrijeme dostave. Uz dostavu naručene gotovine, službenik Banke će donijeti i potrebnu dokumentaciju i izvršiti fizičku identifikaciju naručioca isplate, uz sve mjere zaštite shodno preporukama Instituta za javno zdravlje Crne Gore. Banka nastavlja da dalje realizuje sve aktivnosti, održavajući kontinuitet u poslovanju i poštujući sve preporuke nadležnih institucija", zaključeno je.

Bonus video: