Nikad veći popusti za 25. Okov rođendan

Rođendanski popust će važiti u petak i subotu 22. i 23. novembra u svim Okov centrima, kojih ima 15 širom Crne Gore
26673 pregleda 0 komentar(a)
Jedan od Okov centara, Foto: Okov
Jedan od Okov centara, Foto: Okov
Ažurirano: 19.11.2019. 09:18h

Ostalo je još samo četiri dana do Okov rođendanske proslave – događaja koji svi s nestrpljenjem čekamo zbog velikih popusta, odlične ponude i super zabave!

Okov proslavlja jubilarnih 25 godina postojanja i tim povodom spremio je nikad veće popuste.

U petak i subotu, 22. i 23. novembra, u svim Okov centrima i na webshop-u odobrava se minimum 15 odsto popusta na cijeli asortiman, a još 200 proizvoda moći ćete da kupite po znatno nižim cijenama u odnosu na redovne.

Prošle godine čak 50.000 ljudi posjetilo je Okov centre tokom rođendanske akcije, a ovog petka i subote očekuje se još više vjernih kupaca.

Kako biste na vrijeme napravili šoping listu za vaše radionice, bašte i domaćinstva Okov otkriva 5 najboljih ponuda.

  1. Aku bušilica 10.8 V i 2 Ah DeWalt – posebno će obradovati majstore, jer je mogu kupiti po 33 odsto nižoj cijeni, odnosno za 99,90 eura. Bušilica je dio svakog profesionalnog alata, a ovaj model sa izdržljivom baterijom kapaciteta 2 Ah biće pravi partner majstorima koji žele brzo i nesmetano da završe posao.
  2. Garnitura gedora i nastavaka 53/1 + poklon kapa sa LED lampom – idealna kombinacija uz pomoć koje možete završiti sve standardne poslove u kući i radionici. Uz garnituru dobijate na poklon zimsku kapu sa LED lampom i to sve po 40 odsto nižoj cijeni, odnosno za 28,50 eura.
  3. Aparat za kafu KRUPS – jedan je od najtraženijih proizvoda u Okov objektima. Za sve one kojima kafa nije samo običan napitak, već prvi miris jutra ili mirnog porodičnog popodneva, Okov je spremio velikih 50 odsto popusta, pa umjesto 100 eura ovaj aparat tokom rođendanskog sajma možete kupiti za svega 49,90 eura.
  4. Kućni usisivač sa ciklon motorom Rowenta – usisavanje će pretvoriti u kućnu obavezu koju volite. Troši samo 750 W, a usisna snaga mu je jednaka klasičnim motorima od 2.000 W. Redovna cijena mu je 120 eura, a u posebnoj ponudi je 50 odsto niža, odnosno 59,90 eura.
  5. Jorgan za francuski krevet 195 x 215 cm – punjen je poliesterskim vlaknima, idealan za hladne zimske dane. Poklonite ga sebi ili dragim prijateljima, uz kupovinu po 40 odsto nižoj cijeni – za svega 18,99 eura.

Ispred Okov centra na Starom aerodromu, odakle je i krenula ova uspješna porodična priča, u subotu 23. novembra od 12 sati biće organizovana cjelodnevna "Porodična fešta" sa brojnim iznenađenjima.

Najmlađi će, između ostalog, uživati u predstavi "Šanta Panta – dječija prava i zabava", a one smjelije očekuje i popularno takmičenje u dječijem kartingu. Stariji će imati priliku da pokažu svoje vještine u najbržem zavijanju šarafa, brzom namještanju posteljine, širenju robe. Najbolje očekuju nagrade, a sve posjetioce puno smijeha.

Rođendanski popust će važiti u petak i subotu 22. i 23. novembra u svim Okov centrima, kojih ima 15 širom Crne Gore.