Otvorene dvije nove IDEA prodavnice u Podgorici [FOTO]

Povoljnosti i iznenađenja traju i narednih dana, pa od srijede (20. novembra) do subote (23. novembra), potrošače u IDEI Masline očekuju gratis kupovine, pokloni i promocija Super kartice uz dodatne bodove i izbor super kupca mjeseca
7603 pregleda 0 komentar(a)
Nove IDEA prodavnice opremljene su u skladu sa najvišim standardima, Foto: Boško Purić
Nove IDEA prodavnice opremljene su u skladu sa najvišim standardima, Foto: Boško Purić
Ažurirano: 20.11.2019. 17:58h

Dvije nove IDEA prodavnice otvorene su juče na dvije lokacije u Podgorici. Njihova vrata otvorena su potrošačima na adresi Đulje Jovanova bb, u naselju Masline i na uglu Cetinjskog puta i Miloja Pavlovića, u Gornjoj Gorici.

Pored široke ponude prehrambenih i neprehrambenih proizvoda domaćih i stranih proizvođača, IDEA Masline i IDEA Gornja Gorica nude potrošačima veliki izbor proizvoda za svakodnevne potrebe domaćinstva.

„Kompanija IDEA kontinuirano širi mrežu svojih maloprodajnih objekata, nastojeći da ispuni očekivanja potrošača i pruži im kvalitetnu uslugu i ponudu. Dva nova objekta koja smo otvorili u Maslinama i Gornjoj Gorici ukupno čine 1 500 metara kvadratnih i u njima će raditi 50 zaposlenih. Nove IDEA prodavnice opremljene su u skladu sa najvišim standardima u oblasti trgovine i skockane tako da potrošačima pruže ugodnu kupovinu, u prijatnom ambijentu, u blizini njihovih domova“, saopštila je Jelena Doderović, direktorica marketinga kompanije IDEA.

Sa otvaranja
Sa otvaranja(Foto: Boško Purić)

Kao i uvijek kada IDEA otvara nove objekte, dan otvaranja obilježila su brojna iznenađenja i popusti, a mališane je dočekala odlična zabava.

Na dan otvaranja, u IDEI Masline prvih 500 potrošača dobili su poklon, a za najmlađe IDEA je organizovala i druženje sa Zdravoljupcima, facepainting i vodeni šou, ali i Delimano kuvanje za odrasle i trostruke bodove za vlasnike Super kartice. Povoljnosti i iznenađenja traju i narednih dana, pa od srijede (20. novembra) do subote (23. novembra), potrošače u IDEI Masline očekuju gratis kupovine, pokloni i promocija Super kartice uz dodatne bodove i izbor super kupca mjeseca. U izbor ulaze svi potrošači, koji su u posljednjih mjesec, Super karticom obavili kupovinu u iznosu preko 15 eura.

Druženje sa Zdravoljupcima
Druženje sa Zdravoljupcima(Foto: Boško Purić)

Druženje sa Zdravoljupcima je obilježilo otvaranje i IDEE Gornja Gorica, uz poklone za prvih 500 potrošača, a za svaki račun preko 10 eura potrošači su dobili srećku za vrijedne nagrade. I potrošače koji posjete IDEU Gornja Gorica do subote očekuju razne povoljnosti i pokloni.

Kompanija IDEA ima 122 prodavnice širom Crne Gore, što je svrstava u red najbrže rastućih crnogorskih trgovinskih lanaca.

Galerija