Shopping days u Namos-u

Predlažemo da posjetite salon namještaja Namos 8, 9. i u nedjelju 10. decembra kada će biti održan SHOPPING DAYS i uvjerite se u kvalitet ponude i akcijske cijene
352 pregleda 0 komentar(a)
Namos Dajković company, Foto: Namos.co.me
Namos Dajković company, Foto: Namos.co.me
Ažurirano: 08.12.2017. 07:14h

Crnogorski zvanično NO1 brend u trgovini namještaja Namos Dajković company, najavio je novogodišnji SHOPPING DAYS (petak, subota i nedelja) u salonu na 4.200m2 u Podgorici sa preko 100.000 artikala.

Pripremljen je veliki broj akcija i sniženja, novogodišnje rasprodaje exponata 2016. kao i obezbijeđeno 95 odsto robe na lageru za brzu isporuku uz besplatan prevoz i montažu na teritoriji Crne Gore.

Namos kao ekskluzivni zastupnik i direktni uvoznik namještaja iz 87 fabrika iz Slovenije, Italije, Njemačke i ostalih zemalja EU i regiona, garantuje povoljnost trgovine i bogat i raznovrstan asortiman na 4.200m2 a iz ponude posebno izdvajaju: preko 120 modela kožnih garniture od renomiranih evropskih proizvođača, garniture u štofu, američke džambo krevete, apartmanski namještaj a u toku decembra specijalna isporuka Matis kuhinja po želji i mjeri od 5 do 7 dana.

Namos je na bazi svih međunarodnih i domaćih istraživanja dobio zvanične potvrde: no 1 brend, certfikat Best by awards ( najbolji odnos cijene i kvaliteta ) kao i sertifikat poslovne izvrsnosti koji dodjeljuje međunarodna institucija Solvent Rating. Na bijeloj listi urednih PDV obveznika firma Namos se nalazi među prvih 100 preduzeća u ukupnoj privredi Crne Gore.

Obilaskom salona već prvog dana najave popusta, zatekli smo veliku gužvu, a ispred Namosa su se mogle vidjeti registarske oznake svih gradova Crne Gore.

Predlažemo da posjetite salon namještaja Namos 8, 9. i u nedjelju 10. decembra kada će biti održan SHOPPING DAYS i uvjerite se u kvalitet ponude i akcijske cijene.

Uz sve navedeno kao posebna pogodnost se izdvaja i mogućnost ODLOŽENOG PLAĆANJA putem kreditnih kartica banaka od 12 do 20 mjesečnih rata bez kamate.

Generalni novogodišnji katalog možete pogledati OVDJE.

(PROMO)