Zvijezde kažu: Migo brzoplet, a DK promućuran

Ne propustite da danas kupite dnevne novine Vijesti i tako sebi obezbijedite primjerak specijalnog poklon izdanja ASTRO 2020.
14646 pregleda 0 komentar(a)
Obezbijedite primjerak specijalnog poklon izdanja "Vijesti", Foto: Vijesti
Obezbijedite primjerak specijalnog poklon izdanja "Vijesti", Foto: Vijesti
Ažurirano: 28.12.2019. 08:17h

Danas se zabavite i saznajte šta godina pred nama donosi vašem horoskopskom znaku, a šta Crnoj Gori. Saznajte i šta raspored planeta govori o ovdašnjim javnim ličnostima.

Obezbijedite primjerak specijalnog poklon izdanja ASTRO 2020 i provjerite ima li astro poveznica između Milivoja Katnića i Dejana Zlatičanina zvanog Dinamit. Dijele li neku od osobina Milo Đukanović i Branka Bošnjak? Kako astrolog, u nekoliko riječi, karakteriše Snežanu Jonicu i Ranka Krivokapića? Da li je isti horoskopski znak jedina veza izmedju Vesne Medenice i Duška Markovića?... Ne propustite da saznate i kako su zvijezdne naklonjene Crnoj Gori, ali i svim horoskopskim znacima pojedinačno, u subotu u specijalnom dodatku Astro 2020.

poklon Astro
Poklon uz "Vijesti"(Foto: Vijesti)

Astrologija nije naučno priznata disciplina, ali mnogi vjeruju u horoskop i traže mišljenje astrologa pred važne životne odluke. Zbog toga je horoskop vjekovima ostao popularan - nekima jer zaista vjeruju, drugima iz čiste zabave.

Poklon uz "Vijesti" specijalno izdanje ASTRO 2020. i pregled svih 12 znakova zodijaka sa predviđanjima naše najpoznatije astrološkinje Gorice Janković. Zato ne propustite da danas kupite dnevne novine Vijesti i tako sebi obezbijedite primjerak specijalnog poklon - izdanja ASTRO 2020.

Bonus video: