Vještine vrhunske prezentacije

Biznis Akademija Vijesti organizuje seminar o vještinama vrhunske prezentacije, koji će održati Ivana Zvrko, dugogodišnji rukovodilac prodajnih edukacija za sve kanale prodaje u Hrvatskom Telekomu
96 pregleda 0 komentar(a)
Prezentacija
Prezentacija
Ažurirano: 11.02.2020. 23:37h

Svaka kompanija želi da ostavi dobar utisak u široj ili užoj zajednici, a način na koji se predstavlja spoljašnjem svijetu direktno utiče na prodaju njegovih proizvoda ili usluga. Predstavljanje spoljašnjem svijetu zavisi od više faktora, od kojih je jedan od najvažnijih svakako komunikacija njegovih zaposlenih.

Kada kažemo komunikacija, mislimo na proces koji se svakodnevno odvija, pa zato:

  • od načina komunikacije sa klijentima zavisi prodaja proizvoda ili usluga firme,
  • od načina komunikacije sa dobavljačima zavisi kvalitet ugovora koji će firma potpisati, što opet posredno utiče na prodaju,
  • od načina komunikacije u okviru tima zavisi efikasnost unutrašnje organizacije.

Prepoznajući značaj svega, prethodno navedenog, Biznis Akademija Vijesti organizuje seminar o vještinama vrhunske prezentacije, koji će održati Ivana Zvrko, dugogodišnji rukovodilac prodajnih edukacija za sve kanale prodaje u Hrvatskom Telekomu, koja ima bogato međunarodno iskustvo u Deutsche Telekomu u upravljanju kvalitetom prodajnih edukacija u Evropi i implementaciji regionalnih projekata u prodaji.

Šta će vaši zaposleni naučiti na seminaru?

Nakon odslušanog seminara, vaši zaposleni će naučiti kako da:

  • kreiraju sadržaj prezentacije i izaberu odgovarajuću prezentacijsku tehniku u zavisnosti od toga kome treba da prezentuju,
  • kontrolišu i pobijede tremu,
  • prilagode svoj način komunikacije onome kome prezentuju,
  • upravljaju teškim ili nepredviđenim situacijama,
  • iskoriste različite verbalne i neverbalne tehnike kako bi povećali uticaj na one koji ih slušaju.

Cijena kotizacije

Cijena kotizacije za učešće na seminaru je 89,00 eura (uključen PDV), a ukoliko iz jednog poslovnog sistema imamo više učesnika odobravamo adekvatne popuste.

Agenda

10:00-10:45 Modul 1 – Uvod u prezentacijske vještine i vrste prezentacije

10:45-11:30 Modul 2 – Priprema prezentacije i struktura prezentacije

11:30-11:50 Pauza za kafu

11:50-12:35 Modul 3 – Uspostavljanje odnosa sa publikom i audiovizuelna pomagala

12:35-13:30 Modul 4 - Verbalna, neverbalna i paraverbalna komunikacija i uzroci loše i karakteristike uspješne prezentacije

13:30-14:30 Pauza za zakusku i odmor

14:30-15:30 Percepcija i pažnja slušalaca te pitanja publike i izazovne situacije

15:30-16:15 Kako se nositi sa tremom

Polaznici nakon kursa dobijaju:

sertifikat kojim se potvrđuje učešće na kursu.

I, samo da budemo sigurni da ćemo vam pružiti mnogo više nego što uložite u ovaj seminar, pripremili smo sljedeće bonuse za vas:

Bonus #1. [Video tutorijal] 5 stvari koje nijeste znali da može PowerPoint

U ovom kratkom video materijalu pokazaćemo 5 stvari koje možete da uradite u PowerPoint-u a koje vam mogu biti vrlo korisne prilikom kreiranja sljedeće prezentacije. Video traje 12 minuta.

Bonus #2. [PDF] PowerPoint – korisne skraćenice

Za vas smo pripremili spisak skraćenica sa tastature za komande koje najčešće radite u PowerPoint-u

Bonus #3. [PDF] Lista stvari koje su vam potrebne za prezentaciju

Da li vam se nekada desilo da krenete na prezentaciju koju treba da držite, a onda se sjetite da ste zaboravili bilješke ili daljinski za slajdove? Zbog toga smo pripremili univerzalnu listu stvari koja vam je potrebna za svaku prezentaciju kako ne biste ništa zaboravili sljedeći put.

Kako se prijaviti na seminar?

Na seminar se možete prijaviti pozivanjem broja 067 000 222 ili slanjem mail-a na: akademija@vijesti.me sa podacima o firmi iz koje dolazite (Puni naziv, adresa, PIB i PDV broj) i Vašim ličnim podacima (e-mail adresa, broj mobilnog telefona).

Po primljenoj prijavi poslaćemo vam predračun za plaćanje kotizacije. Dokaz o plaćenoj kotizaciji potrebno je poslati, najkasnije do 25. aprila, na mail: akademija@vijesti.me, a račun ćete dobiti nakon održanog seminara.

Uplata se vrši na žiro račun organizatora: Daily Press d.o.o, Trg Nezavisnosti bb, Podgorica, broj računa: 510-168-21 (CKB), svrha uplate: Kotizacija za seminar.

O predavaču

Ivana Zvrko direktor je konsultantske kompanije ADIZ za poslovne edukacije. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i stekla zvanje magistre edukacije. Pohađa poslijediplomski studij Organizacija i Management na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Tokom dugogodišnje karijere radila je kao rukovodilac prodajnih edukacija za sve kanale prodaje u Hrvatskom Telekomu, prodajnih trenera, projektnih i procesnih menadžera u prodaji. Ima bogato međunarodno iskustvo u Deutsche Telekomu u upravljanju kvalitetom prodajnih edukacija u Evropi i implementaciji regionalnih projekata u prodaji.

Intervju sa Ivanom Zvrko možete pročitati ovdje. Budite slobodni da nas kontaktirate za sve dodatne informacije. Tel: + 382 67 000 222, e-mail: akademija@vijesti.me

Bonus video: