Zdravoljupci oborili sve rekorde

Brokula Boki, jagoda Pegi, banana Hani-Bani, kruška Ruška, luk Luki i patlidžan Buco postali su prave zvijezde, pa njihov You Tube spot sa pamtljivom i poučnom pjesmom do sada ima preko 730.000 pregleda
5129 pregleda 0 komentar(a)
Zdravoljupci, Foto: Radoje Burzan, Radoje Burzan
Zdravoljupci, Foto: Radoje Burzan, Radoje Burzan
Ažurirano: 16.12.2019. 12:10h

Od kraja avgusta, kada je kompanija IDEA pokrenula program lojalnosti Zdravoljupci, ovi plišani likovi oborili su sve rekorde.

Tokom tri mjeseca kampanje, plišane face promovisale su važnost dovoljnog unosa voća i povrća u dječijem uzrastu i podsticale promjene u prehrambenim navikama, kako bi mališani izrasli u zdrave ljude. Njihova misija je bila uspješna, čemu svjedoči i porast prodaje voća i povrća u IDEA prodavnicama, u toku kampanje.

Šarmantni Zdravoljupci brzo su postali najbolji drugari djece, pa je svoj dom, u toku kampanje, našlo čak 150.000 Zdravoljubaca.

„Zdravoljupci su ispunili svoj najvažniji cilj, a to je da su podstakli pozitivne promjene prehrambenih navika kod djece na jedan zabavan, kreativan i edukativan način. Želimo da se zahvalimo svojim potrošačima na lojalnosti, a našim mališanima na osmijesima koje su donosili u IDEA prodavnice“, kazala je Jelena Doderović, direktorica marketinga u kompaniji IDEA. „Pored brojnih aktivnosti koje su realizovane kroz kampanju, željeli smo i da obradujemo one kojima je to najpotrebnije, pa smo Crvenom krstu Crne Gore donirali dvije tone voća“, dodala je Doderović.

Brokula Boki, jagoda Pegi, banana Hani-Bani, kruška Ruška, luk Luki i patlidžan Buco postali su prave zvijezde, pa njihov You Tube spot sa pamtljivom i poučnom pjesmom do sada ima preko 730.000 pregleda.

U želji da projekat Zdravoljubaca dobije lokalni karakter, IDEI su u snimanju ove verzije pjesme pomogli talentovani mališani škole pjevanja D moll, koji su snimili ovu interpretaciju.

Svaki Zdravoljubac imao je svoj karakter i specifičnost, a najtraženiji su bili banana Hani-Bani, jagoda Pegi i brokula Boki.

Podsjećamo, kampanja je počela upoznavanjem mališana sa Zdravoljupcima u većim crnogorskim opštinama. Tokom kampanje organizovano je preko 10 ovakvih druženja kojima je prisustvovalo preko 10.000 posjetilaca.

Galerija