Đukanović: Željeznica simbol razvoja i prosperiteta

"Posvećenost onih koji su gradili naše današnje željezničke kapacitete, odolijevajući najizazovnijim i najturbulentnijim vremenima, predstavljaju simbol zajedništva i pregalaštva kakav treba da slijedimo i u budućnosti“, rekao je Đukanović
140 pregleda 4 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: Predsjednik.me
Milo Đukanović, Foto: Predsjednik.me
Ažurirano: 02.11.2018. 13:22h

Željeznica je u Crnoj Gori uvijek bila simbol razvoja i prosperiteta zemlje, saopštio je crnogorski predsjednik Milo Đukanović.

On je, u čestitki povodom 2. novembra – Dana željezničke infrastrukture i obilježavanja 100 godina željeznice u Crnoj Gori, naveo da se država, koristeći željezničke kapacitete, izgradila i povezala sa regionom.

"Posvećenost onih koji su gradili naše današnje željezničke kapacitete, odolijevajući najizazovnijim i najturbulentnijim vremenima, predstavljaju simbol zajedništva i pregalaštva kakav treba da slijedimo i u budućnosti“, rekao je Đukanović.

On je, kako je saopšteno iz njegove Službe za informisanje, saopštio da je uvjeren da će se, uz važeći strateški pristup ulaganjima i revitalizaciji željeznice, kao i aktuelizaciju kroz regionalne inicijative poput Berlinskog procesa, vratiti njen stari sjaj i značaj.

Đukanović je čestitku uputio predsjedniku Odbora direktora Željezničke infrastrukture (ŽICG), Safetu Kalaču, njenom izvršnom direktoru Ljubiši Ćurčiću i svim zaposlenima.

Bonus video: