Svjetski brend za nekretnine Sotheby's otvara predstavništvo u Porto Montenegru

Crna Gora je druga u regionu, pored Hrvatske, koju brend Sotheby's želi da svjetskoj javnosti predstavi kao dragulj Mediterana i jednu od najbrže rastućih svjetskih turističkih destinacija
6512 pregleda 0 komentar(a)
Porto Montenegro, Foto: Promo, Promo
Porto Montenegro, Foto: Promo, Promo
Ažurirano: 20.02.2020. 11:57h

Globalni lider na tržištu luksuznih nekretnina Sotheby’s International Realty imaće od ovog marta svoje predstavništvo i kancelariju u nautičkom naselju Porto Montenegro. Ova internacionalna zajednica sa marinom za superjahte, hotelom Regent i luksuznim rezidencijama, savršeno se uklapa u koncept Sotheby's-a koji želi da na tržištu Mediterana i Evrope ponudi svoje usluge, ali isto tako, prestižnim klijentima predstavi sve benefite života na crnogorskoj obali.

Za Crnu Goru je ovo velika vijest, jer je ona druga u regionu, pored Hrvatske, koju brend Sotheby's želi da svjetskoj javnosti predstavi kao dragulj Mediterana i jednu od najbrže rastućih svjetskih turističkih destinacija. Sotheby's, sinonim za najvisočije međunarodne standarde izvrsnosti u poslu s nekretninama, svoju atraktivnu kancelariju otvara u nedavno završenom BAIA rezidencijalnom krilu hotela Regent. Sotheby’s će tivatsko nautičko naselje predstaviti na svim svojim poslovnim platformama, društvenim mrežama, klijentima, kupcima i investitorima. Između ostalog, promovisaće i trenutne atraktivne ponude nekretnina u Porto Montenegru.

Rezidencija Elena
Rezidencija Elena(Foto: Zoran Radonjić)

Predivna crnogorska obala u potpunosti se uklapa u našu viziju brenda, i zadovoljstvo je promovisati ovu destinaciju, razvijati i valorizovati njene potencijale, ali i otvoriti kancelariju u srcu najcjenjenije internacionalne zajednice na Jadranu, ističe Hunter Milborne, partner i predstavnik Sotheby’s Montenenegro, koji skoro 40 godina radi na tržištu luksuznih nekretnina.

Sotheby's International Realty
Sotheby's International Realty

Globalna mreža Sotheby’s posluje u 72 zemlje širom svijeta, s gotovo 1.000 kancelarija i 22.700 nezavisnih saradnika u prodaji, koji opslužuju tržište luksuznih nekretnina, nudeći snažne marketinške i referalne programe i pomažući klijentima da pronađu svoje domove ili investicije u nekretnine, ali i rezidencije za odmor.