Demokrate: Iz Miranović ne govori struka, već puka partijska poslušnost

Demokrate pitaju koju epidemiološku edukaciju su prošli kuriri ugostiteljskih i drugih objekata koji raznose kupljenu hranu i robu po Crnoj Gori
9274 pregleda 12 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora

Iz šefice Operativnog štaba za koordinaciju realizacije mjera za sprečavanje širenja koronavirusa i članica Savjeta demokratske partije socijalista (DPS) dr Vesne Miranović ne govori struka, već puka partijska poslušnost, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore.

U saopštenju Demokrata se navodi da je Miranović danas opet konstatovala da je najbolji način distribucije svih vidova podrške i donacija centralizacija i distribucija preko lokalnih predstavništava Crvenog krsta i da se strogo zabranjuje svako individualno istupanje u ovom smislu.

"Međutim, gospođa Miranović je opet ostala nejasna i nedorečena. Zato pozivamo da se konačno javnosti odgovori na ključno pitanje: Kako mogu piće, hamburgeri, ljekovi, namještaj, oprema, tehnika i gotovo sve vrste roba da se dostave na kućnu adresu ako je građanin kupio, a ne može ako su te iste namirnice ili ta ista roba donirani? Dakle ako građanin svojim novcem kupi brašno, ono može da dođe na kućnu adresu, ali ako se to brašno dostavlja kao humanitarna pomoć onda ne može", istakle su Demokrate.

Iz te partije pitaju koju epidemiološku edukaciju su prošli kuriri ugostiteljskih i drugih objekata koji raznose kupljenu hranu i robu po Crnoj Gori?

"Šta oni to rade, a da nije radila poslanica Demokrata Zdenka Popović? Iz svega se može zaključiti samo jedno, da doktorka Miranović ne bi ovo iznosila da nije partijski kadar DPS-a pa je očigledno da iz nje ne govori struka, već puka partijska poslušnost. Imajući u vidi da je doktorka visoki funkcioner DPS-a, pitamo je, da li je tačno da aktivisti DPS-a dijele hranu i druge namirnice isključivo članovima i simpatizerima DPS-a širom Crne Gore?", poručile su Demokrate.

Bonus video: