Demokrate pozvale Carevića da se izjasni da li je nelegalno gradio i uzurpirao pola miliona kvadrata

"Budva je grad koji je u godinama za nama nažalost bio prepoznat u javnosti kao grad afera i zloupotreba, što je u ovom mandatu složićete se, u potpunosti promjenjeno.Tražimo od vas da se javno oglasite oko cijele situacije, jer je ćutanje, i vaše i nadležnih organa nedopustivo u ovom trenutku! Takodje, tražimo javnu reakciju svih učesnika u vršenju vlasti u Budvi, kao i svih političkih subjekata,uključujući i DF!", navodi se u saopšenju
1714 pregleda 16 komentar(a)
Ilustracija
Ilustracija

Budvanske Demokrate pozvale su gradonačelnika Marka Bata Carevića da se izjasni na navode MANS- a objavljene na TV Vijesti.

“Gospodine Careviću, s obzirom da ste izabrani za predsjednika Opštine Budva glasovima 8 odbornika DCG Budva i da ste prilikom izbora a i kasnije mnogo puta javno rekli da ćete striktno inisistirati na poštovanju zakona, tražimo od vas da se javno izjasnite na optužbe Istraživačkog centra NVO MANS objelodanjene u centralnoj informativnoj emisiji TV Vijesti dana 19.02.2020 godine", navodi se u saopštenju Demokrata.

Oni dodaju da "ukoliko su navodi NVO MANS tačni, posebno nas zabrinjava selektivno postupanje državnih organa u vašem slučaju, koje naravno u potpunosti kontrolišu Milo Đukanović i Duško Marković, tj. DPS! Podvlačimo da reagujemo tek dva dana nakon priloga TV Vijesti, jer smo htjeli da vam ostavimo prostora i vremena da vi prvi reagujete na teške optužbe."

"Budva je grad koji je u godinama za nama nažalost bio prepoznat u javnosti kao grad afera i zloupotreba, što je u ovom mandatu složićete se, u potpunosti promjenjeno.Tražimo od vas da se javno oglasite oko cijele situacije, jer je ćutanje, i vaše i nadležnih organa nedopustivo u ovom trenutku! Takodje, tražimo javnu reakciju svih učesnika u vršenju vlasti u Budvi, kao i svih političkih subjekata,uključujući i DF!", navodi se u saopšenju.

"Demokrate će zauzeti stav nakon vaše javne reakcije, a ukoliko ista izostane onda je više nego jasno da su optužbe na mjestu. Ako su optužbe utemeljene, onda je sve ostalo samo pitanje vašeg ličnog i političkog integriteta, i naravno pitanje odgovornosti”, zaključuju Demokrate.

Bonus video: