Ko na izvorištu Mareza organizuje žurke sa striptizetama i snima koalicione partnere?

"A znate li čemu je to služilo ministre. To je služilo za pravljenje žurki i dovođenje striptizeta. Služili su se skupocjeni šampanjci 'don perinjon' čija jedna boca košta 500 eura. I onda su se tamo pravile razne žurke i večerice i tako to za odabranu elitu i njihove zabavljače"
10136 pregleda 7 komentar(a)
Branka Bošnjak, Foto: Luka Zeković, Luka Zeković, Luka Zeković
Branka Bošnjak, Foto: Luka Zeković, Luka Zeković, Luka Zeković

Poslanica DF-a Branka Bošnjak zatražila od ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića do provjeri čemu služi i šta se dešava u dograđenim ili renoviranim prostorijama na vodoizvorištu Mareza, "koji su u vidu nekog malog hotela".

Ona je navela da je pitala Glavni grad što će im hotel na vodoizvorištu, kao i da je dobila odgovora da je to za specijalne prilike i da se tamo održavaju sastanci upravnog odbora, i da je to renoviroano i sređeno još dok je direktor bio predsjednik DPS-a Podgorice.

"A znate li čemu je to služilo ministre. To je služilo za pravljenje žurki i dovođenje striptizeta. Služili su se skupocjeni šampanjci 'don perinjon' čija jedna boca košta 500 eura. I onda su se tamo pravile razne žurke i večerice i tako to za odabranu elitu i njihove zabavljače. I znate za šta je to još služilo, služilo je da ove koalicione partije iz Glavnog grada navuku da dođu tamo i da ih snime u nekim tako opuštenim situacijama da bi ih poslije ucjenjivali. Za ove iz SD-a drago mi je što nijesu nasjeli i što su pokazali da ih nije lako zavesti na te jeftine trikove koje vlast koristi. Reći ću vam što sam i njima rekla. Srećom je to bilo moralno zagađenje vodoizvorište Mareza, ali bojim se u tim i takvim situacijama da nekome ne pane na pamet da stvarno ubaci nešto i da svi mi jadnici u Podgorici nastradamo radi nečijeg orgijanja po vodoizvorištu", navela je Bošnjak.

Ministar Nuhodžić kazao je da je poslanica otvorila značajno pitanje navodeći da će novi zakon definisati ključnu infrastrukturu koja će onda biti zaštićena.

"Sva izvorišta će biti kritična infrastruktura i sva će se štiti i fizički i video nadzorom na kvalitetan način. Ona su i do sada imala neku zaštitu ali ona nije bila dovoljna", naveo je Nurković ne odgovarajući na pitanje o organizovanju orgija i snimanju koalicionih partnera.

Nakon njegovog govora, Bošnjak je kazala da joj je drago što će vodoizvorišta biti bolje zaštićena, ali je ponovila da je veoma bitno da ministar ispita ovaj slučaj navodeći da zna da je tačno što je rekla i da je o tome već govorila na sjednicama gradskog parlamenta i da je niko nije demantovao.

„To je primjer nepočinstva koje DPS radi ili ti što ste ih vi delegirali na pojedine funkcije a oni to ni po čemu nijesu zalužili već samo brukaji i vas, što meni ne smeta, ali brukaju i državu Crnu Goru", navela je Bošnjak.

Bonus video: