Lekić: Danas sam bio u pravoj Skupštini

"Danas smo vodili koristan dijalog, bez problema sa poslovnikom, o jedinoj temi – interesima građana i države"
57 pregleda 20 komentar(a)
Miodrag Lekić, Za nas, Foto: Za nas/Facebook
Miodrag Lekić, Za nas, Foto: Za nas/Facebook
Ažurirano: 22.02.2017. 20:59h

Predsjednik Demosa Miodrag Lekić posjetio je danas grupu građana "Za nas" koja svakodnevno od 14 do 16 časova protestuje preko puta Skupštine Crne Gore.

Lekić je na svom Facebook profilu napisao da je "danas bio u pravoj Skupštini, u kojoj se odvijaju značajne inicijative".

"Za razliku od one nominalne i paralizovane Skupštine. Danas smo vodili koristan dijalog, bez problema sa poslovnikom, o jedinoj temi – interesima građana i države. Kako ozbiljnim dijalogom doći do razionalnog prevazilaženja duboke političke, ekonomske, moralne i institucionalne krize. Vjerujem u rad i domašaje Skuštini Preko Puta. Vjerujem u rezultate koji dolaze. Zato visoko cijenim inicijative Demira, Patricije, Dragana.... funkcionera (nezaposlenih) ove radne i demokratske Skupštine. Dolazimo opet", napisao je Lekić.

Iz "Za nas" su saopštili da su nakon sastanaka sa predstavnicima Demosa, URA, Demokratske Crne Gore, Bdz-a, danas u Nikšiću održali sastanak i sa predstavnicima Alternative.

Pozivali su građane da im se pridruže i da "uz čaj vodimo dijalog, planiramo buduće aktivnosti, i iskazujemo nezadovoljstvo cjelokupnom lošom situacijom u Crnoj Gori".

Bonus video: