Mandić vrijeđao i prijetio Škrelji: Mi ćemo ti prebiti i tu drugu nogu

"Gospodine Mandiću, nikad u životu ne možeš me uvrijedit'...Nije prvi put, to ćemo da sačekamo malo, a izvoli uradi to. Nije prvi put što mi to kažeš, to vama na čast neka služi. Ja hramljem na nogu, ali ne u mozgu i dušu za razliku od Vas, a tu Vi imate hendikep i to debeli. I nemojte nikad da mislite da možete da me uvrijedite sa tim", rekao je Škrelja Mandiću
22354 pregleda 63 komentar(a)
Ponovo neprimjerni rječnik u Parlamentu: Mandić vrijeđao Škrelju, Foto: Printscreen
Ponovo neprimjerni rječnik u Parlamentu: Mandić vrijeđao Škrelju, Foto: Printscreen
Ažurirano: 04.12.2019. 21:25h

"Mi ćemo ti prebiti i tu drugu nogu", kazao je danas Andrija Mandić poslaniku Ljuiđu Škrelji, u žustroj skupštinskoj polemici između predstavnika Demokratskog fronta i Demokratske partije socijalista. Škrelja je poslanicima tog kluba prethodno preporučio da se ne žale njemu, kao predsjedniku Administrativnog odbora, zbog kazni koje im izrič, već da se jednom usprotive onima koji im u Skupštini izriču opomene - predsjedniku ili potpredsjedniku zakonodavnog doma...

"Kad vam kažu ćutite izreći ću vam opomenu, vi kao bubice spustite glavu ne čuje vam se glas, pa dolazite, neki, ne svi, pa se razgalamite na Administrativnom odboru", kazao je Škrelja.

Na uporno insistiranje da kaže ko spušta glavu, Škrelja je odgovorio nećemo sad imena, nakon čega se iz čuo kako mu Mandić prijeti.

"Gospodine Mandiću, nikad u životu ne možeš me uvrijedit'...Nije prvi put, to ćemo da sačekamo malo, a izvoli uradi to. Nije prvi put što mi to kažeš, to vama na čast neka služi. Ja hramljem na nogu, ali ne u mozgu i dušu za razliku od Vas, a tu Vi imate hendikep i to debeli. I nemojte nikad da mislite da možete da me uvrijedite sa tim", rekao je Škrelja Mandiću, dok mu je taj poslanik dobacivao iz skupštinske klupe.

Škrelja je Kneževiću odgovorio da nije mislio na njih "da ćute i spuštaju glavu već na sve kojima se izriču opomene. Poručio je da ga niko ne može uvrijediti sa onim što mu je od Boga, a da se oni pogledaju i da će se postiđeti i da izađu na ulicu.

Bonus video: