Mandić: Šokiran sam izjavom Simovića, ne mogu da vjerujem da mržnja ide do te mjere

"Ako, ne daj Bože, budemo u narednim danima imali smrtne slučajeve u Crnoj Gori, porodice treba da odu i tuže za to direktno Milutina Simovića, zbog ovog suludog poteza", saopštio je Mandić
46592 pregleda 164 komentar(a)
Andrija Mandić, Foto: Boris Pejović
Andrija Mandić, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Nove srpske demokratije i član predsjedništva Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić kazao je da je "šokiran izjavom Milutina Simovića da Crna Gora odbija respiratore koje je Srbija spremna da ustupi" crnogorskom zdravstvenom sistemu.

"Ne mogu da vjerujem da mržnja ide do te mjere da se odbija mogućnost spasavanja života građana Crne Gore zato što ne volite Srbiju ili Andriju Mandića. Ako, ne daj Bože, budemo u narednim danima imali smrtne slučajeve u Crnoj Gori, porodice treba da odu i tuže za to direktno Milutina Simovića, zbog ovog suludog poteza. Simović i ljudi iz vrha režima znaju da njima i članovima njihovih porodica ne mogu zafaliti respiratori i zato im je lako da se ovako ponašaju, jer ovakvim njihovim ponašanjem mogu biti pogođeni samo obični građani Crne Gore dok oni kao "elita" imaju obezbjeđene sve uslove", saopštio je Mandić.

On se zahvalio predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću:

"Što je postupio kao srpski lider, državnički odgovorno ali i ljudski i pošteno".

Bonus video: