Popović: Lideri DF-a po nalogu Đukanovića, udaraju na opoziciju najprimitivnijim podmetanjima

"Očigledno da Đukanovićeve galamdžije paralelno sa napadima na opoziciju realizuju i specijalni zadatak rušenja opozicione vlasti u Budvi, koju ćemo sačuvati u inat liderima DF-a i lideru DPS-a"
2674 pregleda 35 komentar(a)
Popović, Foto: Demokratska Crna Gora, Demokratska Crna Gora
Popović, Foto: Demokratska Crna Gora, Demokratska Crna Gora

Demokratska Crna Gora pozdravlja časno postupanje Đorđija Vujovića kod odluke da se javno ogradi od primitivnog saopštenja koje su mu podmetnuli lideri Demokratskog fronta (DF), saopštila je danas Zdenka Popović, potpredsjednica Demokratske Crne Gore.

Odbornik DF u Skupštini opštine (SO) Budva, Đorđije Vujović kazao je ranije danas da nije pisao saopštenja DF-a koja su potpisana njegovim imenom.

"Očigledno da Đukanovićeve galamdžije paralelno sa napadima na opoziciju realizuju i specijalni zadatak rušenja opozicione vlasti u Budvi, koju ćemo sačuvati u inat liderima DF-a i lideru DPS-a. Spletke, namještaljke, falsifikati, prevare specijalnost su lidera Demokratskog fronta, što je i saopštenje Đorđija Vujovića jasno posvjedočilo", istakla je Popović.

Ona je dodala da onako kako su Đorđiju Vujoviću podmetnuli falsifikovanu izjavu na prevaran način, tako su Demokratama lideri DF-a podmetnuli aferu "magistarski rad" falsifikatorskim radnjama, Crkvi fabrikovali ogavno pismo u susret izborima u Herceg Novom, a prethodnih dana salvom primitivizma laži i obmana udarali na Demokrate koristeći čak i falsifikovane fakture, za šta će, kako navodi Popović, i krivično odgovarati.

"Ovo je i dokaz da lideri DF-a, po nalogu Mila Đukanovića, udaraju na opoziciju najprimitivnijim podmetanjima kojih, kao što vidimo, nijesu spremni da poštede ni vlastite funkcionere. Čemu onda da se nada ostatak opozicione javnosti? Nakon časnog saopštenja za javnost Đorđija Vujovića, ne samo opoziciona javnost, već cijelo društvo je svjesno da u Demokratskom frontu i svim drugim opozicionim partijama ima mnogo čestitih i obrazovanih ljudi, koji su kadri da preuzmu odgovornost za upravljanje gradom i vršenjem vlasti u skladu sa najvišim demokratskim i evropskim standardima", rekla je Popović.

Ona je poručila i da se liderima DF, imajući u vidu manipulacije sa potpisima, opravdano može postaviti i pitanje da li uopšte sami pišu i ono što potpisuju ili im se to što potpisuju piše u kancelarijama DPS-a?

Bonus video: