Pozitivna: Medojeviću, ako nisi zahvalan za ono što smo uradili za CG ućuti

"Uz puno poštovanje svega što su drugi uradili na putu ka punopravnom članstvu u NATO-u, danas ne bi bili tamo da nije bilo Pozitivne. Ovo nije prvi put viđena, niti neočekivana nezahvalnost za doprinos državnom prosperitetu u crnogorskoj istoriji"
186 pregleda 15 komentar(a)
Pozitivna Crna Gora, Foto: Pozitivna Crna Gora
Pozitivna Crna Gora, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 09.08.2017. 14:50h

Pozitivna Crna Gora poručila je da sa nikada više energije i elana se sremaju za predstojeće lokalne izbore.

Iz Pozitivne su demantovali predsjednika Opštine Mojkovac Dejana Medojevića da je predsjednik Opštinskog odbora URA u Mojkovcu – Ivan Ašanin. bio član Pozitivne Crne Gore.

"Niti je imao bilo kakav angažman u našoj partiji. Isto tako je neistina da se Pozitivna Crna Gora "ugasila" već naprotiv, sa nikada vise energije i elana se spremamo za predstojeće lokalne izbore. Istina je da smo imali izbornih posljedica zbog podrške vladi izbornog povjerenja u parlamentu u januaru 2016. Istina je i da se nismo ugasili i da nemamo namjeru da odustanemo od političke borbe za modernu i evropsku drzavu Crnu Goru", navodi se u reagovanju Pozitivne.

Ističu da je isto tako "istina da Medojević i neki njemu slični, niti cijene niti poštuju činjenicu da je danas država Crna Gora okrenuta zapadu i punopravna članica NATO-a upravo zahvaljujući političkim odlukama Pozitivne Crne Gore".

"Uz puno poštovanje svega što su drugi uradili na putu ka punopravnom članstvu u NATO-u, danas ne bi bili tamo da nije bilo Pozitivne. Ovo nije prvi put viđena, niti neočekivana nezahvalnost za doprinos državnom prosperitetu u crnogorskoj istoriji. Medojeviću i njemu sličnima, dobronamjerno poručujemo da Pozitivnu Crnu Goru više ne stavlja u usta sa neistinama i ako već ne želi biti zahvalan za ono što smo uradili za dobrobit države Crne Gore i svih njenih građana - za dobro istih, makar kada je Pozitivna u pitanju, ućuti", zaključuje se u reagovanju.

Bonus video: