SDP Cetinje: U toku 2020. biće izgrađena najmanje tri nova dječija igrališta

"Takođe, vezano za našu inicijativu za nabavku laptopova za sve đake završnih razreda osnovnih škola, iskazana je namjera da se u 2020. godini, zavisno od ostvarenja budžeta, obezbijede laptopovi za osnovce dobitnike nagrade Luča"
565 pregleda 3 komentar(a)
Dječije igralište na Cetinju, Foto: SDP Cetinje
Dječije igralište na Cetinju, Foto: SDP Cetinje

Prijestonica Cetinje prihvatila je inicijativu odbornika Socijaldemokratske partije (SDP) da se u budžetu Prijestonice za 2020. godinu predvide dodatna sredstva za izgradnju novih dječijih igrališta, saopšteno je danas iz Odborničkog kluba SDP Cetinje.

"Shodno tome, dogovoreno je da u toku 2020. godine budu izgrađena najmanje tri nova dječija igrališta u različitim djelovima grada. Takođe, vezano za našu inicijativu za nabavku laptopova za sve đake završnih razreda osnovnih škola, iskazana je namjera da se u 2020. godini, zavisno od ostvarenja budžeta, obezbijede laptopovi za osnovce dobitnike nagrade "Luča". SDP će nastaviti da inicira nova rješenja i politike koje će osnaživati poziciju djece i mladih u lokalnoj zajednici", navodi se u saopštenju Odborničkog kluba SDP Cetinje.

Bonus video: