SNP Kolašin: Da vlast prezentuje rezultate rada od početka mandata

"Namjere aktuelna kolašinske vlasti sve bolje „čitaju“ građani Kolašina, koji će o tome brzo donijeti sud“
1029 pregleda 0 komentar(a)
Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović, Dragana Šćepanović, Dragana Šćepanović
Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović, Dragana Šćepanović, Dragana Šćepanović

Opštinski odbor (OO) Socijalističke narodne partije (SNP) zatražio je od kolašinske vlasti da prezentuju rezultate svog rada od početka mandata do sada. Iz te stranke traže i odgovore na pitanja koliko su, zaista, u lokalnoj upravi neophodna četiri sekretara, menadžera i dva podpredsjednika Opštine i čime su oni do sada doprinijeli.

„Kako saznajemo iz medija, Opština Kolašin će zaposliti još 31 lice. Navodno, Vlada je dala saglasnost za nova radna mjesta. Odgovorite čime su četiri sekretara, menadžer i dva potpredsjednika doprinijeli napredovanju lokalne uprave. Mada, odgovor već znamo- osim što je broj partijskih uhljeba na grbači građana Kolašina porastao, nema drugih rezultata. „- piše u saopštenju OO SNP.

Iz te stranke kažu da im nije jasno kako je Vlada dala saglasnost za zapošljavanje načelnika Komunalne policije, a, kako tvrde, "prethodni još nije pravosnažno razriješen“. U OO SNP kažu i da sadašnji načelnik te službe ne ispunjava uslove za radno mjesto na kojem je.

„O manipulacijama, kojima ste se služili u tom slučaju, već smo ranije upoznavali građane Kolašina. Međutim, jasno je da lokalna vlast ovim neće završiti kontinuirano neodgovorno ponašanje. Namjere aktuelna kolašinske vlasti sve bolje „čitaju“ građani Kolašina, koji će o tome brzo donijeti sud“, zaključuju iz OO SNP.

Bonus video: