SNP za opozicionu koaliciju u Tivtu

"Opozicione partije u Tivtu moraju se sabrati i učiniti sve kako bi se smijenila aktuelna neodgovorna opštinska vlast u Tivtu", navodi se u saopštenju SNP-a
2412 pregleda 8 komentar(a)
SNP, Foto: Arhiva Vijesti, Arhiva Vijesti, Arhiva Vijesti, Arhiva Vijesti, Arhiva Vijesti
SNP, Foto: Arhiva Vijesti, Arhiva Vijesti, Arhiva Vijesti, Arhiva Vijesti, Arhiva Vijesti

Privremeni odbor Socijalističke narodne partije (SNP) u Tivtu podržao je danas nastojanje da u tom gradu nastupi najšira moguća opoziciona koalicija u kojoj će SNP dati svoj maksimalni doprinos, saopšteno je iz te partije.

"Opozicione partije u Tivtu moraju se sabrati i učiniti sve kako bi se smijenila aktuelna neodgovorna opštinska vlast u Tivtu", navodi se u saopštenju.

Na sjednici tivatskog odbora SNP-a, dodaje se, konstatovana je i podrška rukovodstvu te partije na državnom nivou, koje, kako podsjećaju, zahtijeva da se iz procedre povuče Zakon o slobodi vjeroispovijesti.

"Narednih dana, privremeni odbor će konstituisati organe upravljanja kako bi se što spremnije ušlo u izbornu trku", saopšteno je iz SNP-a.

Sastanku su prisustvovali potpredsjednik SNP-a Dragan Ivanović, sekretar Izvršnog odbora GO Dragan Vukić i šef Medijskog centra SNP-a Vasilije Lalošević.

Bonus video: