URA: Politički stavovi ne smiju biti povod za nasilničko ponašanje

"Pokušaj jeftinog zastrašivanja i gušenja slobodne riječi će uvijek nailaziti jak otpor pokreta URA, bez obzira od koga takvo ponašanje dolazi. Svaki vid nasilja mora biti što prije i adekvatno sankcionisan. Politički stavovi nikako ne smiju biti povod za nasilničko ponašanje i obračunavanje pesenicama", ističu iz URE
629 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: URA
Ilustracija, Foto: URA

Građanski pokret URA osudio je napad na odbornika u Skupštini Prijestonice, Danila Mrvaljevića i pozvao nadležne da istraže slučaj.

"Pokušaj jeftinog zastrašivanja i gušenja slobodne riječi će uvijek nailaziti jak otpor pokreta URA, bez obzira od koga takvo ponašanje dolazi. Svaki vid nasilja mora biti što prije i adekvatno sankcionisan. Politički stavovi nikako ne smiju biti povod za nasilničko ponašanje i obračunavanje pesenicama", ističu iz URE.

Oni su podsjetili, kako kažu, na atmosferu izbornog dana na Cetinju.

"Crne kapuljače su te noći vladale Prijestonicom. Izgleda da DPS misli da nas na taj način može zastrašiti i ućutkati. Ostaćemo istrajni u borbi za bolje Cetinje i bolju Crnu Goru jer je to naša građanska dužnost“, saopšteno je iz URE.

Bonus video: