URA: Pekerovo vozilo bilo i na svadbi Blaža Đukanovića

Na videu Pekera kroz Crnu Goru sa muzičkom podlogom iz filma „Kum“, kojim se pohvalio na svom Instagram profilu u koloni se vidi automobil azerbejdžanskih registarskih oznaka, a isti je, tvrde iz URA, uslikan na svadbi Blaža Đukanovića krajem septembra na Svetom Stefanu
15559 pregleda 7 komentar(a)
Peker sa Husovićem, Foto: Instagram
Peker sa Husovićem, Foto: Instagram
Ažurirano: 14.10.2019. 15:23h

Građanski pokret URA tvrdi da je vozilo koje je bilo u pratnji Sedata Pekera prilikom njegovog boravka u Crnoj Gori bilo i među zvanicama na svadbi Blaža Đukanovića, sina predsjednika države Mila Đukanovića.

Isto vozilo u pratnji Pekera i na svadbi Đukanovića
Isto vozilo u pratnji Pekera i na svadbi Đukanovića(Foto: Printscreen)

Oni navode da je Sedat Peker "turski kriminalac kojeg su prije desetak dana primili u Vladu Crne Gore potpredsjednik Vlade zadužen za regionalni razvoj Rafet Husović i ministar saobraćaja Osman Nurković".

"Peker je u Turskoj osuđivan za mnogobrojna krivična djela a protiv njega se i dalje vode krivični postupci. Poznat je po podršci aktuelnom predsjedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu. Turskoj opoziciji i intelektualcima javno je prijetio da će „proliti njihovu krv“ zbog kritika upućenih prema Erdoganovoj politici", podsjećaju iz URE.

Na videu Pekera kroz Crnu Goru sa muzičkom podlogom iz filma „Kum“, kojim se pohvalio na svom Instagram profilu u koloni se vidi automobil azerbejdžanskih registarskih oznaka, a isti je, navode iz URA, uslikan na svadbi Blaža Đukanovića krajem septembra na Svetom Stefanu.

Bonus video: