Objavljen trejler za nastavak kultnog serijala "Istjerivači duhova" - Vijesti.me
U BIOSKOPE STIŽE SLJEDEĆEG LJETA

Objavljen trejler za nastavak kultnog serijala "Istjerivači duhova"

U filmu „Istjerivači duhova: Nasljeđe“ fokus je na tajnama jedne porodice i jednog malog grada koje kriju pravu istinu o prošlosti

Istjerivač duhova: Nasljeđe
Istjerivač duhova: Nasljeđe (Foto: Screenshot)

Prvi trailer dugoočekivanog nastavka kultnog serijala "Istjerivači duhova" konačno je ugledao svjetlost dana i nosi naziv "Istjerivači duhova: Nasljeđe".

Svi fanovi legendarne američke komedije napokon će doći na svoje, nastavak ovog kultnog naučno-fantastičnog serijala u bioskope dolazi sljedećeg ljeta, a djelić onoga što čeka gledaoce otkriva prvi trailer filma. 

Naredno poglavlje originalnih "Istjerivača" donosi reditelj Jason Reitman i producent Ivan Reitman, koji i danas imaju kultni status među fanovima SF-a i vrhunske komedije.

U filmu „Istjerivači duhova: Nasljeđe“ fokus je na tajnama jedne porodice i jednog malog grada koje kriju pravu istinu o prošlosti. Radnja prati samohranu majku koja sa svoje dvoje djece stiže u mali grad u kojem se počinju dešavati neobične stvari. Ubrzo porodica počinje da otkriva sopstvenu vezu sa originalnim Istjerivačima duhova i tajnim nasljeđem koje je njihov đed ostavio.

"Istjerivači duhova" američka je fantastična komedija iz 1984. godine s pričom koja se vrti oko četvorice naučnika koji uz pomoć posebne opreme hvataju duhove po Njujorku. Riječ je o najkomercijalnijem filmu 1984. godine sa zaradom od gotovo 239 miliona dolara u američkim bioskopima koji je rezultirao nastavkom, "Istjerivači duhova 2" (1989).

Originalni Istjerivači iz 1984. na brojnim su listama najsmješnijih i najboljih filmova 1980-ih. 


Najčitanije iz sekcije Film/TV