Fascinantna izložba ovog petka u Podgorici

Pozivamo vas da posjetite Dvorac Petrovića 29. novembra i da kroz interaktivnu izložbu doživite umjetnost na drugačiji način
1055 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija
Ilustracija

Mladi i kreativni crnogorski umjetnici okupili su se da pokažu da je neodricanje od snova glavni pokretač ka uspjehu. Body art umjetnica Čedovište, rok bendovi Rudolf, Parampaščad i Bubnjivi akteri su prvog izdanja After Dark koncepta u Crnoj Gori, koji se širom svijeta realizuje pod pokroviteljstvom Jagermeister-a.

Kroz ovaj koncept, koji ima za cilj da stvori odjek za lokalne priče sa regionalnim i globalnim potencijalom, biće organizovana prva interaktivna izložba body art umjetnice Čedovište i to 29. novembra u Dvorcu Petrovića od 20 časova.

Da je strast ka stvaralaštvu i težnja ka savršenstvu korijen svih dostignuća najbolje pokazuju rok bendovi Rudolf, Parampaščad i Bubnjivi i to upravo kroz After Dark Roots. Saglasni su da se inspiracija za dobar zvuk pronalazi u okruženju, među prijateljima, u toku dana, ali i nakon mraka.

Već nekoliko godina, u preko 30 zemalja svijeta, After Dark koncept širi priču o stvaranju umjetnosti u najširem smislu. O stvaranju muzike, vizuelnih umjetnosti, hrane ili pića, priču o maestralnosti.

After Dark – Roots i Jagermeister, koji u Crnoj Gori zastupa kompanija G3 Spirits, ove godine po prvi put donose priče crnogorskih umjetnika.

Pozivamo vas da posjetite Dvorac Petrovića 29. novembra i da kroz interaktivnu izložbu doživite umjetnost na drugačiji način.

Više informacija saznajte na @jagermeistermne.