Program „Cinema studija”

Filmovi “Izvinite, nismo vas našli” i “Izdajnik” biće prikazani danas i sjutra na Sceni Studio Crnogorskog narodnog pozorišta
591 pregleda 0 komentar(a)
"Izdajnik", Foto: Promo
"Izdajnik", Foto: Promo

U okviru filmskog programa “Cinema studio” Crnogorskom narodnog pozorišta večeras u 20.30 časova će na Sceni Studio biti prikazan film “Izvinite, nismo vas našli” reditelja Kena Loacha, a sjutra u isto vrijeme na repertoaru je “Izdajnk” za kojeg režiju potpisuje Marco Bellocchio.

“Izvinite, nismo vas našli” je drama koja u fokus dešavanja stavlja izvor sveg zla u svijetu: kapitalizam. Louch na veoma realističan način prikazuje emotivnu krizu jedne radničke porodice koja se bori sa sve većim klasnim razlikama u društvu.

film
“Izvinite, nismo vas našli”(Foto: Promo)

Glavne uloge tumače: Kris Hitchen, Debbie Honeywood i Rhys Stone.

U filmu “Izdajnik” igraju: Pierfrancesco Favino, Luigi Lo Cascio i Fausto Russo Alesi. Ovaj film je biografska kriminalna drama koja prikazuje život jednog od najpoznatijih mafijaša, Tommasa Buscette uhvaćenog u ratu između sukobljenih frakcija Koza nostre osamdesetih godina. Uhvaćeni mafijaš Buscette prihvata ponudu sudije da postane svjedok protiv mafije, a svoj čin ne vidi kao kršenje mafijaškog kodeksa.

Bonus video: