Revija „Ljubav na filmu” do 21. februara u Podgorici

Reviju koja je tokom protekle tri godine privukla pažnju brojnih gledalaca organizujemo tradicionalno povodom Dana zaljubljenih, ali od 18. do 21. februara, u sali Dodest od 20 časova, a ulaz je besplatan za sve zainteresovane", navodi se u saopštenju iz KIC-a
313 pregleda 0 komentar(a)
Ljubav na filmu, Foto: Printscreen
Ljubav na filmu, Foto: Printscreen

Poznata kinematografska djela romantične tematike Kulturno-informativni centar "Budo Tomović" prikazuje i ove godine u okviru četvrte filmske revije “Ljubav na filmu” koja počinje sjutra u Podgorici i traje do 21. februara.

"Reviju koja je tokom protekle tri godine privukla pažnju brojnih gledalaca organizujemo tradicionalno povodom Dana zaljubljenih, ali od 18. do 21. februara, u sali Dodest od 20 časova, a ulaz je besplatan za sve zainteresovane", navodi se u saopštenju iz KIC-a.

Romantična komedija nagrađena sa više Oskara, “Opčinjena mjesecom” koju je 1987. režirao Norman Džuison, otvoriće reviju sjutra u Dodestu.

"U filmu mlada udovica čiji lik glumi poznata američka pjevačica i glumica Šer mora donijeti odluku i napraviti pravi izbor u odabiru budućeg partnera", navodi se u najavi.

Drugi dan revije rezervisan je za film Boni Hant “Vrati mi se” iz 2000. godine o čovjeku koji se zaljubljuje u ženu kojoj je presađeno srce njegove nedavno preminule supruge. Narednog dana planirana je projekcija drame “Australija” koju je 2008. godine režirao Baz Lurman a u kojem poznata glumica Nikol Kidman tumači lik engleske aristokratkinje, a njen odlazak na putovanje će joj u ovoj interesantnoj priči promijeniti život.

Kultno ostvarenje Pola Hogana “Vjenčanje mog najboljeg druga” iz 1997. godine, a u kojem glume Džulija Roberts, Kameron Diaz i Dermot Malroni zatvoriće reviju u petak, 21. februara.

Bonus video: