Čempresofobija 2

Tu ispred škole bili su i čempresi, ali su nekome smetali. Pokidali su ih kao da je neko prošpijao da godinama čempresi glasaju protiv vlasti... Detaljnije»

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

sofer72o

05-10-2019 20:37h
A jado, vidis li da ti ovo niko ne cita. Batali pisaniju. Idi sadi krtolu

Emilijano Zapata

05-10-2019 22:58h
Nema svijesti,nema hrabrosti,nema kičme,nema naroda.. svako svoje dupe gleda

spisakpostoji

06-10-2019 07:17h
uvijek o pravim stvarima na pravi nacin. cim negoduju dps botovi i pripadnici kvazi elita napisano je sto treba.

piano2633863951

06-10-2019 12:42h
Malo je ovakvih sredina u Svijetu u kojoj je toliko ( namjernih i ne namjernih ) promašaja ( " na čelu sa auto-putem " ) od strane onih koji vode ovu našu drzavu, i u kojoj postoji samo jedna jedina strategija, a to je : Učini sve da ostaneš na vlasti - i to po svaku cijenu. I to je urađeno. I to je Ovo i Sada.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: