Čempresofobija 2

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

sofer

05-10-2019 20:37h
A jado, vidis li da ti ovo niko ne cita. Batali pisaniju. Idi sadi krtolu

Panco_Vilja

05-10-2019 22:58h
Nema svijesti,nema hrabrosti,nema kičme,nema naroda.. svako svoje dupe gleda

spisakpostoji

06-10-2019 07:17h
uvijek o pravim stvarima na pravi nacin. cim negoduju dps botovi i pripadnici kvazi elita napisano je sto treba.

piano_2633863951

06-10-2019 12:42h
Malo je ovakvih sredina u Svijetu u kojoj je toliko ( namjernih i ne namjernih ) promašaja ( " na čelu sa auto-putem " ) od strane onih koji vode ovu našu drzavu, i u kojoj postoji samo jedna jedina strategija, a to je : Učini sve da ostaneš na vlasti - i to po svaku cijenu. I to je urađeno. I to je Ovo i Sada.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: