„Rast neizvjesnosti“

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Ivanka1

17-10-2019 08:23h
Hrabra i znavena Mila Kasalica koja bi, da je sreće, vodila Centralnu banku ili Ministarstvo finansija. Nažalost, za takve kao sto je ona mjesta nema u uslovima ‘lokalne neograničene, sistemske osionosti, koju generiraju javna neodgovornost i prezir prema znanju u Crnoj Gori’.

Protiv_neznanja

17-10-2019 09:19h
Izvinjenje, ali moja jednostavna kontribucija je strukovne, a ne ambiciozne pozadine. Poslovi MF-a ili bilo gdje odgovorno u državi, su visoko osjetljivi poslovi. Poslovi CBCG-a bi trebali da su još osjetljiviji. Ni jedni ni drugi ne smiju da okreću leđa ni MMF-u ni SB-u. To je suština. S poštovanjem, MK
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: