Zašto nije dobra analogija između AB revolucije i aktuelnih protesta

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Crnisafir

23-01-2020 07:54h
Kao sto ste naveli u tekstu crnogorsko drustvo se nalazi u moralnom i ekonomskom sunovratu. Razlog za to je svima poznat, mozda bi upravo Vi i drugi gradjanski orjentisani obrazovani ljudi kojih jos ima negdje u CG mogli poceti da radite na rijesenju. AB je trebala da raskrsti sa svim birokratama a na vlasti u CG su sekretari partije koji nepotizmom i korupcijom ne unistavaju samo drzavu (vec su) nego i ljude.

PROPOLIS

23-01-2020 09:19h
Jos jedan samozvani analiticar. Drzi se ti toga posla kiji obavljas a koji nisi ni studirao iako drzis lekciju studentima

Crnogorski_Betoven

23-01-2020 09:27h
Cilj antibirokratske revolucije bio da se modernizuje sistem??? E pa ovo je čudo od analitičara. Tamo gdje su promoteri antibirokratske revolucije držali vlast višestranačji izbori su održani zadnji u Evropi. Inače se da primjetiti da ovaj tzv.Hrvat piše o stvarima o kojima ništa ne zna.

Nezavisna_Boka

23-01-2020 10:12h
Dosta dobra analiza...

Nezavisna_Boka

23-01-2020 10:14h
Te 89-te nijesno napravili normalnu demokratsku drzavu, mislim na SCG, a ovo je kulminacija nedostatka pravne drzave i diskriminacije...

Maksimijan

23-01-2020 10:14h
Crnogorski Betovene, bolji da su uzeo nick Crnogorski Džej Ramadanovski. Aj' sad pomalo po sendvič.

nullapoenasinelege

23-01-2020 10:59h
Mnogo mudrovanja da se uoči lako uočljiva razlika. AB revolucija nije bila protiv lopovskog rukovodstva, jer komunisti nijesu nikog i ništa opljačkali. Protesti i litije su usmjerene protiv crnogorskog lopovskog režima koji je pljačkaškom privatizacijom oteo najprije društvenu imovinu, a sada je krenuo da opljačka ne samo crkvenu, več i privatnu imovinu građana koji se slučajno nađu na putu njihovog ,,javnog interesa,,.

ElitniDukljanin

24-01-2020 10:09h
Po meni je kljucna razlika ta sto sada vec dokazano "kukavno srpstvo ugaseno" se vata za slamcicu spasa, a s pocetka 90-ih je imalo apetite do Tokija.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: