Sjećanje na prof. dr Radoja Pajovića (1934-2019)

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Protiv_neznanja

20-02-2020 07:42h
Prof Pajović je vrijedan ozbiljne eulogije, a ne ovakvog manipulatorskog slaganja riječi da posluže ružnoj svakodnevici u odsustvu iz odgovorne javne riječi.

Ponor

20-02-2020 07:45h
Izabacise i Adzica iz naftalina :)

Boysmne

20-02-2020 08:41h
Divan covjek i Crnogorac.Daleko najveci poznavalac NOB-a.Hvala ti legendo sto si se sjetio te ljudcke velicine...

riknuli_zelembaci

21-02-2020 14:59h
Adžić LEGENDA?????Ahahahaha,e metlo jedna...potiračo...

urtica_dioica

21-02-2020 09:18h
Dobro, nekad će neko napisati ocjenu da je bio vrli Milov istoričar.Bespogovorno ga je ohrabrivao. A da li istoričar mora poštovati argumente i prekopavati arhive,posebno je pitanje?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: