Recesija, ante portas

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Bautista

23-03-2020 12:18h
Lijepo receno, da ima ko cuti

cg_Stega

23-03-2020 13:24h
Bravo gđo Mila, mora se čuti ljudski glas razuma u ovim vremenima.

in61

23-03-2020 13:57h
Trgovinski deficit hrane iznosi 370 miliona eura. Eto mjesta za zaposlenje u ovakvim uslovima. Odakle pare za investicije? Smanjite plate u državnom sektoru na 60%. Pa ako im je malo, neka i oni uzmu da rade. Jer ne rade ništa ni u normalne uslove a sad pogotovo.

in61

23-03-2020 14:06h
Vode i struje imamo. Nafta nikad jeftinija. Hrane nam fali.

diogen7

23-03-2020 14:42h
Dakle ovako: Crna Gora nema " prostora za stimulacije jer nema emisionu funkciju" tj. za nas neznavene ovo znači da ne možemo da štampamo novac a? A štampanje novca se pokriva proizvedenim dobrima pa ukoliko ovih ima u izobilju onda može da se štampa i novaca koji to pokrivaju. U protivnom enormno štampanje novaca bez pokrića novostvorenom vrijednošću proizvodi legendarnu inflaciju. Zvuči poznato. Ali su "naši" vladari experti da proizvedu inflaciju od novca koji štampa Europska centralna banka.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: