Kašika

Lizanje jedne kašike je u suprotnosti sa svim pravilima civilizovanog ponašanja i sa svim medicinskim instrukcijama u vremenu pandemije. Nepoštovanje instrukcija može (treba?) biti ...... Detaljnije»

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 12

Montenegringo65q

24-03-2020 11:13h
Čuš,bolje da ga pop kulturno kašikom zarazi,no da mu kija neko u facu.Srbi su još prije 1000 godina imali escajg.Ko je Korona da prekida tradiciju?

trajkorajko

24-03-2020 19:35h
Zaboravio si da dodos ZLATNI escajg, "nebeski narod" samo koristi najkvalitenije i najnaprednije i uvijek je u pravu.

BobRock

24-03-2020 12:34h
Da bih povjerovao popovima da je pričešćivanje jednom kašikom u redu, bilo bi dobro da je, nakon nekoliko stotina vjernika koje je pričestio, poliže sam sveštenik i time dokaže da vjeruje u to što priča drugima. U suprotnom je isti kao oni koji ubjeđuju bombaše samoubice da će otići u raj, a njima samima ne pada na pamet da to urade.

Grimm

24-03-2020 13:08h
To si napisao vec nekoliko puta i svaki put si dobio isti odgovor: kasiku niko ne lize, a ono malo vina sto ostane na kraju, u kojem je stajala kasika svo vrijeme, se ne baca nego ga popije svestenik.

Grimm

24-03-2020 13:38h
Da me neko pogresno ne shvati, ne podrzavam odrzavanje liturgija u ovakvim uslovima jer moze doci do prenosa virusa, ali komentari vas nekoliko ovdje koji nikad nisu prisustvovali pricesti su strasno primitivni.

Starinac-

24-03-2020 13:27h
"Lizanje jedne kašike..." ??? Ovakva šovinistička mržnja zaslužuje samo prezir KULTURNIH ljudi, i MOLITVU za spas opsjednute duše od strane vjernika. Neka BOG pomogne njegovoj izgubljenoj duši

Aristos

24-03-2020 18:07h
Starinac - Mislio sam da je "otac Gojko" izuzetak, ali vi ste potvrdili da je "vjera u bezbjedno lizanje jedne kašike" ne samo zločin, za koji se mora krivično odgovarati, već i naveća velikosrpska i svetosavska glupost koju sam ikada čuo. Kako znate da se neko nije zarazio kolektivnim "lizanjem kašičice"? Simptomi ovog virusa mogu da se pojave tek poslije dvije nedjelje - a virus živi još i poslije ozdravljenja?

Aristos

25-03-2020 13:32h
Grimm, Vidim po vašim - i još nekim - komentarima, da su svetosavlje i velejsrpstvo opasnija bolest od Corona virusa. Od virusa većina oboljelih ozdravi, ali ko se jednom zarazi popovskim glupostima nema mu spasa. Jeste li vi pri čistoj svijesti? Ulice se dezinfikuju, a vama korišćenje jedne kašičice od strane desetina i više ljudi , - je bezopasno? Jer Sv. Sava čuva "srBstvo"? Odakle onda virus u Srbiji? Zar od njega ne umiru i vjernici? Vas ne vrijedi kritikovati. Čak ni to ne zaslužujete.

dralen

26-03-2020 08:19h
Pa gore pomenuta persona kategoricki tvrdi da se niko nije zarazio u poslednjih 2000 godina.

trajkorajko

24-03-2020 19:33h
"Nepoštovanje instrukcija može (treba?) biti tretirano kao bioterorizam.." ne moze(treba?) nego MORA ako mislimo izlaziti iz srednjeg vijeka!!!

dralen

26-03-2020 08:48h
Izvanredno

NikadviseDRPS

27-03-2020 13:40h
Uocljivo je da gosn Srdja redovno u svojim kolumnama ne propusta ni jednu priliku da izvjesnim aluzijama pokaze svoj prezir prema crkvi i vjernicima sto i nazivom ove kolumne potvrdjuje a sto se tice ovog seta mjera neka proda ovu svoju pamet nekome drugome a mi siroti mali hrcki cemo se nekako vec snaci i bez njega!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: