Obogatite svoju biblioteku: "Vikendi uz Koelja"

"Alhemičar" je prva od devet knjiga Paula Koelja koje će Vijesti objaviti u ediciji posvećenoj jednom od najuticajnijih pisaca savremenog svijeta
609 pregleda 0 komentar(a)
Alhemičar
Alhemičar
Ažurirano: 26.06.2019. 09:24h

Paulo Koeljo je autor nekoliko naslova koji spadaju u najčitanije knjige našeg vremena. Njegova djela prodata su širom svijeta u tiražu od preko 225 miliona primjeraka, objavljena u 170 zemalja i prevedena na preko 80 jezika. Godine 2009 dodijeljeno mu je priznanje Ginisove knjige rekorda za najprevođenijeg autora jednog romana. Riječ je o romanu "Alhemičar".

Roman "Alhemičar" stekao je posvećenu publiku širom svijeta. Priča koja plijeni jednostavnošću i inspiriše svojom mudrošću prati mladog andaluzijskog pastira Santjaga, koji iz rodne Španije odlazi u egipatsku pustinju kako bi našao skriveno blago zakopano ispod piramida.

Niko ne zna o kakvom blagu je riječ niti da li će Santjago uspjeti da prevaziđe prepreke koje mu staju na put. Ono što počinje kao potraga za svjetovnim bogatstvima pretvara se u potragu za bogatstvom koje se nalazi u nama samima. Zanosna, živopisna i duboko ljudska, ova priča predstavlja vječni dokaz moći naših snova i svjedoči o tome koliko je važno slušati sopstveno srce.

„Briljantno napisana knjiga. Ona dotiče svakoga od nas i uči da sve blago svijeta leži u našim srcima“, pisao je uticajni britanski The Guardian o poznatoj knjizi.

"Alhemičar", prva od devet knjiga iz edicije "Vikendi uz Koelja", u prodaji je od subote, 29. juna po cijeni od 4,99 eura.

Bonus video: