"Kad je Niče plakao" na Barskom ljetopisu

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

KarlGustavJung

31-07-2019 20:51h
Ne zamjerite ljudima sto ovaj clanak nisu ni 200njih pogledali, znate da vecinu i ne intresuje ko su bili Nice Frojd Jung....manje vise ne intresuje nista nash narod bez da spletkari, da im samo ponudis dobru knjigu gledace te kao da si lud.Usput nisu bili u parove zadrugu kao vecina idola i uzora mladih pa nisu predmet intresovanja.Zalosno ali istinito ako ovako nastavimo nece biti potrebe u buducnosti za pozoristem ...Svijet je pozornica na kojoj svako igra svoju ulogu.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: