Berlinska filharmonija nudi onlajn ture

Publiku očekuju i bonus video-snimci iza kulisa: dokumentarni filmovi o istoriji orkestra, portreti dirigenta i članova orkestra i projekti iz njihovog obrazovnog programa
138 pregleda 0 komentar(a)
Berlinska filharmonija, Foto: Privatna arhiva
Berlinska filharmonija, Foto: Privatna arhiva

Berlinska filharmonija poziva sve da besplatno posjetite njihovu virtuelnu koncertnu dvoranu. Sve što je potrebno jeste da se korisnici prijave za digitalnu koncertnu dvoranu sa kodom “BERLINPHIL” i besplatno koriste digitalnu koncertnu dvoranu 30 dana. Otkazivanje nije potrebno, a registracija je bez obaveze.

“Imaćete priliku da izaberete neki od 600 orkestnih koncerata Berlinske filharmonije koji su izvedeni tokom prethodnih deset godina, uključujući 15 koncerata sa novim glavnim dirigentom Kirillom Petrenkom. Očekuju vas i bonus video-snimci iza kulisa: dokumentarni filmovi o istoriji orkestra, portreti dirigenta i članova orkestra i projekti iz njihovog obrazovnog programa”, poručuju organizatori.

Oni dodaju i da će svi imati priliku da izaberu neki od 600 orkestnih koncerata Berlinske filharmonije koji su izvedeni tokom prethodnih deset godina, uključujući i 15 koncerata sa novim glavnim dirigentom Kirillom Petrenkom.

Pored toga, posjetioce njihove platforme očekuju i bonus video snimci iza kulisa: dokumentarni filmovi o istoriji orkestra, portreti dirigenta i članova orkestra i projekti iz njihovog obrazovnog programa.

„Nadamo se da ćemo kroz ovu inicijativu pružiti zadovoljstvo što većem broju ljudi uz našu muziku. Već nam nedostaje naša javnost i nadamo se da ćemo na ovaj način ostati barem u kontaktu sa svojom publikom”, kazao je Olaf Maninger, glavni čelista i predsjednik medijskog odbora orkestra.

Pristup je moguć putem internet stranice Digital Concert Hall.

Bonus video: