Besplatan upis u barsku biblioteku

“Mi imamo naše stalne članove koje ja volim da nazovem ‘gutači knjige’, pa zbog toga znam da će se posjetioci biblioteke vratiti, a njihovo interesovanje za čitanje nije ni prestajalo"
330 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija: Barska biblioteka, Foto: NEKAZANO.ME Lončar
Ilustracija: Barska biblioteka, Foto: NEKAZANO.ME Lončar

S obzirom na to da je zbog pojave pandemije virusa korona bila onemogućena realizacija akcije besplatnog učlanjenja povodom obilježavanja Dana biblioteke i Svjetskog dana knjige i autorskih prava, u barskoj Narodnoj biblioteci su odlučili da se besplatan upis organizuje danas tokom radnog vremena od 7 do 19 časova.

Takođe, članovima Narodne biblioteke Bar i čitaonice „Ivo Vučković“ kojima je članska karta istekla u periodu od 20. marta do 30. aprila kada Biblioteka nije radila sa korisnicima usluga, članstvo se produžava do prvog juna, saopštila je rukovodilac biblioteke, Mila Čordašević koja je napomenula i da je čitaonica još uvijek zatvorena za korisnike, a da je radno vrijeme kao i ranije od 7 do 19 časova radnim danima i subotom od 7 do 12.

“Mi imamo naše stalne članove koje ja volim da nazovem ‘gutači knjige’, pa zbog toga znam da će se posjetioci biblioteke vratiti, a njihovo interesovanje za čitanje nije ni prestajalo. Mislim da je ovo vrijeme kod njih izazvalo još veću potrebu za knjigom, a kod nekih drugih probudilo tu potrebu. Imam osjećaj da je ljudima stalo do knjige i da im knjiga nedostaje”, kazala je Čordašević ranije “Vijestima”.

Bonus video: