Počeli Dani poljske kulture u okviru Praznika mimoze

Direktor Doma kulture i dirigent Omladinskog orkestra u Lobezu Darijus Lezion kazao je da su prvi put na Prazniku mimoze i da im je u Herceg Novom vrlo lijepo i nada se da će dolaziti i u budućnosti
242 pregleda 0 komentar(a)
Dani poljske kulture
Dani poljske kulture
Ažurirano: 06.02.2019. 16:36h

Koncertom Orkestara mladih Doma kulture u Lobezu na Trgu Nikole Đurkovića počeli su Dani Poljske kulture, u okviru jubilarnog 50. Praznika mimoze. Večeras je planiran koncert u Igalu, dok će sjutra u Gradskoj kafani biti organizovana gastro večera.

Orkestar Doma kulture iz Lobeza sarađuje sa Gradskom muzikom od prošle godine, kazala je kapelnica Valentina Kulinović:

“Kada je uslijedio poziv za takmičenje u njihovom gradu Lobezu, mi smo se sa zadovoljstvom odazvali i ostvarili smo zapažene rezultate. Osvojili smo drugo mjesto u defileu i za nastup. Sada su naši prijatelji kod nas. Riječ je o Omladinskom sastavu uzrasta od 15 do 23 godine, a sa našim najmlađim članovima mi smo se kod njih takmičili", kazala je Kulinović.

Direktor Doma kulture i dirigent Omladinskog orkestra u Lobezu Darijus Lezion kazao je da su prvi put na Prazniku mimoze i da im je u Herceg Novom vrlo lijepo i nada se da će dolaziti i u budućnosti.

Orkestar mladih Doma kulture u Lobecu nastupiće večeras u 18 sati u Igalu, dok će gastro večera biti organizovana sutra u 20 sati u Gradskoj kafani.

Bonus video: