Uskoro stiže čokolada sa nula kalorija i bez grama šećera

Jestive trake sa ukusom čokolade prevariće tijelo koje će pomisliti da je dobilo ono što traži, a vi ćete bez straha od gomilanja kilograma uživati u omiljenom ukusu
142 pregleda 5 komentar(a)
Chocolate Cravings, Foto: Chocolate Cravings
Chocolate Cravings, Foto: Chocolate Cravings
Ažurirano: 07.06.2014. 13:49h

Ako volite čokoladu, a samokontrola i regulisanje porcija nije vaša jača strana, onda je uskoro stiže rješenje za vaše probleme.

Uskoro bi u prodaji trebalo da se pojavi "čokolada" bez kalorija i šećera.

"Chocolate Cravings" naziv je proizvoda koji će imati ukus ukusne mliječne čokolade, ali uopšte neće sadržati šećer i kalorije.

"Svako pakovanje ima 24 trake. Stavite jednu u usta i za eksploziju ukusa pustite da se istopi. Ovo nije nova tehnologija, ovakve jestive trake postoje dugo vremena, a mi ćemo im izmijeniti svrhu i koristiti ukuse za kojima žudimo. Tu počinje zabava", rekao je Ijan Goldfarb, čovjek iza ove ideje.

Pokrenuo je kampanju na Kickstarteru kako bi skupio novac za lansiranje svog projekta.

Jestive trake sa ukusom čokolade prevariće tijelo koje će pomisliti da je dobilo ono što traži, a vi ćete bez straha od gomilanja kilograma uživati u omiljenom ukusu.

Proizvođači tvrde da će ovo najviše pomoći onima koji drže dijetu jer će tako moći da zadovolje svoju želju za slatkim, ali neće uticati na dijetu.

Bonus video: