Najfinije pekarske tajne dobrog tijesta stižu u Podgoricu

U svaki proizvod utkana je ljubav i strast prema zanatu izrade hljeba i peciva
5418 pregleda 0 komentar(a)
Proizvodi koji odišu aromom, Foto: Pekara Manja
Proizvodi koji odišu aromom, Foto: Pekara Manja
Ažurirano: 27.05.2019. 08:29h

Ako ste ljubitelj ukusnog peciva, ne možete da odolite mirisu i ukusu domaćeg hljeba znamo adresu koju ne smijete zaobići.

Podgorica već godinama doživljava procvat kada je u pitanju ugostiteljska ponuda i street food koncepti. Navike potrošača su se mijenjale u skaldu sa vremenom u kojem živimo i pekare odavno nisu mjesta na koja se odlazi samo po parče hljeb i toplu kiflu.

Pekara "Manja" je to prepoznala i odlučila da predstavi novu ponudu na gastronomskoj sceni grada Podgorica.

Koncept pekare "Manja" odlikuje se prekrasno dizajniranim enterijeom, koji budi atmosferu doma. Materijali poput drveta u kombinaciji sa ciglom odaju toplinu i pružaju ugodan ambijent.

Okosnica njihovog poslovanja jeste pružanja kupcima visoko kvalitetne proizvode, rađene od posebno odabranih sirovina koje prolaže najviše standarse kvaliteta.

U njihovoj ponudi pronaćete više od 11 vrsta različitih hljebova, koji se rade sa pšenično integralnim brašnom.

Među njima su i Hljeb sa sjemenkama i Hljeb sa pšeničnim klicama splte, koji se rade na bazi kiselog tijesta, bez aditiva i po tradicionalnoj recepturi.

Primjetićete da njihovi proizvodi odišu aromom, da ostaju svježi, da hljebove odlikuje posebna tekstura sredine i kore hljeba.

U svaki proizvod utkana je ljubav i strast prema zanatu izrade hljeba i peciva.

Zahvaljujući tome pekara "Manja" ponudiće nam autentične proizvode vrhunskog kvaliteta i otkriti nam tajne dobrog tijesta.

Pekara "Manja" nalazi se na adresi Svetozara Markovića 31 i budite sigurni da će vam postati najbolji dio komšiluka.

Galerija