SJEDI, KLIKNI I KUPI

IDEA otvorila prvu online prodavnicu

Kupovina u IDEA online prodavnici je vrlo jednostavna i brza, a zahvaljujući njoj možete da uštedite čak nekoliko sati nedjeljno
72 pregleda 0 komentar(a)
idea, Foto: IDEA
idea, Foto: IDEA
Ažurirano: 07.03.2018. 08:06h

IDEA je otvorila prvu online prodavnicu, u kojoj preko sajta možete kupiti preko 8 000 artikala. Jednostavnim klikom birate željene prehrambene namirnice, proizvode za čišćenje, njegu i higijenu, kućne potrepštine ili proizvodi za bebe, ljubimce i auto. Minimalni iznos porudžbina je 15 eura, a dostava je besplatna i trenutno je dostupna na teritoriji Podgorice, izuzev gradskih opština Tuzi i Golubovci.

Kupovina u IDEA online prodavnici je vrlo jednostavna i brza, a zahvaljujući njoj možete da uštedite čak nekoliko sati nedjeljno.

„Svjesni da je vrijeme jedan od najvrjednijih resursa koje imamo, odlučili smo da ga poklonimo našim kupcima i olakšamo im svakodnevne obaveze. Današnji ubrzani tempo života često ne ostavlja previše vremena za odlazak u kupovinu i nabavku potrepština za domaćinstvo. Zato je usluga koju pruža IDEA online prodavnica odlično rješenje,“ saopštila je PR IDEE Natalija Mušura.

Jednostavnost kupovine se ogleda i u sloganu - sjedi, klikni, kupi. Prvi korak je registracija na sajtu www.ideaonline.me Nakon što unesete tražene podatke, kupovina počinje dodavanjem željenih proizvoda u virtuelnu korpu. Kada potvrdite porudžbinu, birate vrijeme dostave. Naručeni proizvodi stižu na Vašu adresu istog dana ili dan kasnije i možete ih platiti online, svim platnim karticama, ili po preuzimanju gotovinom ili platnom karticom.

„Pozivamo sve da posjete našu online prodavnicu i dožive sasvim drugačije iskustvo kupovine. Željene proizvode lako možete naručiti iz topline svog doma ili udobne kancelarije. Ne morate da razmišljate kako ćete otići do prodavnice i ko će Vam pomoći da kese donesete do kuće ili stana. Prednost je i što u svakom trenutku imate pregled troškova, zbog čega nabavku namirnica možete bolje da planirate,“ objašnjava Mušura.

Pakovanje naručenih proizvoda se obavlja ručno, zbog čega ne morate da brinete o kvalitetu svježih proizvoda. IDEA dostavno vozilo je opremljeno i rashladnim komora, što omogućava da se zamrznuti proizvodi prevoze u istom stanju i uslovima u kojima se drže unutar prodavnice. Radno vrijeme dostave je radnim danima od 9h do 21h i vikendom od 11 do 19h. U online prodavnici možete da skupljate i bodove na Super kartici. Potrebno je samo da unesete njen broj u naznačenom dijelu na sajtu.

Preporučujemo za Vas