DOMAĆI BREND KOJI PLASIRA ROBU KOJA NIJE KARAKTERISTIČNA ZA NAŠE PODNEBLJE

Ukusi koji osvajaju Crnu Goru

Promjenom tržišta mijenjala se i kompanija. Wellbot se sada, osim uvozom i pakovanjem kvalitetnih namirnica, bavi prženjem i pečenjem gotovih proizvoda, za koje se koriste dobro provjerene recepture
4573 pregleda 0 komentar(a)
Wellbot, Foto: Wellbot
Wellbot, Foto: Wellbot
01.11.2019. 16:28h

U današnje vrijeme, kada mnogo više vodimo računa šta jedemo, teško je znati da li kupujemo proizvod koji je zaista zdrav. Birati domaći brend, znači birati nekoga ko osluškuje potrebe domaćih potrošača i ko konstantno ulaže u kvalitet. Wellbot je domaći brend, koji se odlučio za plasiranje robe koja nije karakteristična za naše podneblje: egzotične vrste orašastih plodova, suvog voća, sjemenki, ali i za namirnice bez kojih nijedna kuhinja ne bi mogla. 

Wellbot
Wellbot(Foto: Wellbot)

Promjenom tržišta mijenjala se i kompanija. Wellbot se sada, osim uvozom i pakovanjem kvalitetnih namirnica, bavi prženjem i pečenjem gotovih proizvoda, za koje se koriste dobro provjerene recepture. Kompanija posjeduje moderne mašine za pakovanje, čime se garantuje svježina i dugotrajnost, a savremeni ambalažni materijal ima za cilj da što duže očuva svojstvo i kvalitet samog proizvoda. 

Sa idejom da zadovolji potrebe i navike različitih profila potrošača, Wellbot nudi širok asortiman proizvoda čiji se kvalitet i povoljnost ne dovode u pitanje. 

Wellbot
Wellbot(Foto: Wellbot)

Dio ponude čine svi sastojci za toliko voljenu domaću kuhinju poput pasulja, riže, susama, začinske paprike… 

Za sve one koji nemaju vremena ili prilike da kuvaju i htjeli bi da energiju u sebe unesu s nogu, ali i za one koji vole da ekperimentišu sa ukusima tu je veliki izbor orašastih plodova kao što su badem, lješnik, indijski orah, kikiriki sa ili bez ljuske i pistaći. 

Wellbot
Wellbot(Foto: Wellbot)

Oni koji ne mogu odoljeti slatkom, a ipak žele da to ostane u granicama zdravog, za sebe mogu odabrati nešto od suvog voća, poput kajsije, suve šljive, brusnice i urme. A oni koji se oko svakog svog slatkog zalogaja zaista trude Wellbot želi da im olakša trud garantujući za kakao, razne vrste šećera, gustin i kokosovo brašno koji se nalaze u njegovoj ponudi. 

Nabrojani su samo neki od proizvoda koje Wellbot nudi, a otkrivanjem kompletnog asortimana ovog domaćeg brenda otkrivate UKUSE KOJI SE VOLE. Wellbot proizvodi su dostupni u svim lancima marketa širom Crne Gore.