Jadranske fantazije (VIDEO)

U današnjem specijalnom izdanju koje poklanjamo uz novinu Vijesti - saznajte kako Bokelji spremaju ribu. Od najboljih majstora naučite tajne ulcinjske riblje trpeze. Recepte koji donose zdrav život i nezaboravne momente uživanja - sačuvaćete - jer vrijede
10234 pregleda 0 komentar(a)
Bokeška kuhinja, Foto: Shutterstock
Bokeška kuhinja, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 22.02.2020. 12:58h

Iako je riba tradicionalno prisutna na našim menijima, još veću popularnost stekla je posljednjih godina zahvaljujući uticaju velikog broja nutricionista i njihovih savjeta za zdravu isranu koja, u najvećem broju slučajeva, podrazumijeva i ribu koja je, samim tim, automatski zavrijedila poseban status.

I upravo imajući u vidu značaj ribe u ljudskoj ishrani, Vijesti vam u danas poklanjaju specijalno izdanje Riba.

Kupovinom Vijesti, dobićete izvanrednu zbirku recepata za jela od ribe, bilo da su u pitanju “obična” rječna ili morska, bilo da se radi o školjkama, lignjama ili njegovom visočanstvu krapu.

U ovom specijalnom izdanju pronaći ćete i recepte za jako specifična i neobična jela od ribe, finansijski pristupačna i laka za pripremu. Zato naučite kako se pripremaju nesvakidašnje riblje čorbe i supe, salate od morskih plodova, barene ili ribe sa gradela. U izdanju Riba naći ćete i predloge kako pripremiti riblje ćufte, ali i mnoštvo interesantnih recepata za ribe sa različitim dodacima i prilozima.

Zato ne propustite Vijesti danas i upotpunite svoju zbirku recepata i obogatite vašu ishranu.

Bonus video: