Jednostavan trik: Evo kako očistiti prljavštinu između pločica

Iako je ovaj proizvod namijenjen za čišćenje odjeće, kažu da je djelotvoran za čišćenje podova, bilo u kuhinji, bilo u kupatilu ili na drugim mjestima
10275 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Postoje razni načini i trikovi kako očistiti podove, pogotovo pločice, od prljavštine i bakterija, ali jedna žena našla je pravo rješenje kako da pločice izgledaju kao nove. Svoj trik objavila je u Facebook grupi Mums who cook, clean and organise, a rezultati su fantastični, prenosi Daily Mail.

Kako bi očistila pločice i uklonila svu prljavštinu, ona koristi Veniš, sredstvo za uklanjanje mrlja sa odjeće. Za pranje poda stavila je dva čepa sredstva za uklanjanje mrlja u vodu i smjesu nanijela na pločice.

pločoce
Ilustracija(Foto: Facebook)

Zatim je uzela četku i dobro oribala svu prljavštinu na pločicama i između njih. Na kraju je dobro obrisala pločice običnom vodom, sve dok svi mjehurići nijesu nestali, ali dala je i savjet: "Samo budite oprezni jer pod je veoma klizav tokom brisanja."

Iako je ovaj proizvod namijenjen za čišćenje odjeće, kažu da je djelotvoran za čišćenje podova, bilo u kuhinji, bilo u kupatilu ili na drugim mjestima.

Bonus video: