Naučite da pripremate sjajne obrok salate

Specijalno poklon izdanje, uz Vijesti

79768 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ako volite obrok salate, želite da se zdravije hranite i samostalno kreirate interesantne obroke za vas smo pripremili specijalno poklon izdanje sa receptima za najrazličitije obrok salate.

Zato ne propustite Vijesti u srijedu, 25. novembra i vaš poklon, specijalno izdanje, OBROK SALATE ZA SVAČIJI UKUS, a sigurno i za svačiji džep. Nučite da zavodite hranom, upotrijebite tjesteninu na sasvim neobičan način, obogatite piletinu posebnim aromama, dajte tunjevini sasvim novu dimenziju...

foto: Shutterstock

Zavedite ljubavnom obrok salatom, uživajte u savršenom Trevizo ukusu, probajte pileću indijsku salatu, iskoristite ostatke pečenog mesa, pomiješajte kupus i tunjevinu, uparite celer i pršutu, spojite pirinač, gambore i avokado, ali ne zaboravite ni pinđur salatu, Grčku tuna salatu, obrok salatu sa govedinom, slanina obrok salatu, kukuruz salatu i još puno predloga za izvanredna, hranljiva i brza jela – za cijelu porodicu.

Da vaše salate budu sočne i još bogatije ukusima i mirisima donosimo vam i veliki broj recepata za pripremu salatnih preliva i dresinga najrazličitijih ukusa, od tradicionalnih do egzotičnih. Ponovo za sve ukuse i ne samo za salate, već i za mesa, tjestenine, vaše lične kombinacije povrća, mesa, žitarica, orašastih plodova...

foto: Shutterstock

Ali, kako nažalost, živimo u doba korone i kako je, po riječima pojedinih stručnjaka, hrana bogata cinkom naš saveznik u borbi sa ovom opakom bolešću, u ovom izdanju vam donosimo i pregled namirnica koje u sebi sadrže velike količine cinka i koje je, makar radi preventive, poželjno što češće unositi.

Specijalno poklon izdanje OBROK SALATE ZA SVAČIJI UKUS u srijedu, 25. novembra.

Bonus video: