Jana Ice Tea ima novi interesantan ukus: malina-hibiskus

Prepustite se pozitivnoj energiji dobrih ljetnjih vibracija uživajući u cvjetno-voćnim ukusima rashlađenog, laganog i prefinjenog napitka Jana Ice Tea malina-hibiskus.

37684 pregleda 0 komentar(a)
Jana, Foto: Jana
Jana, Foto: Jana

Ledeni čaj Jana je negazirano osvježavajuće piće sa ekstraktom čaja. Ledeni čaj je izuzetno popularno piće koje pruža osvježenje uz istovremeno uživanje u slatkim voćnim ukusima. Ledeni čaj Jana dolazi u četiri bogata ukusa: breskva, šumsko voće-brusnica, malina-hibiskus i limun bijeli čaj.

Novi ukus u familiji popularnih ledenih čajeva

Novi ukus
Novi ukusfoto: JANA

Pripremite nepce za sasvim novo cvjetno-voćno osvježenje, jer paleta vrhunskih ledenih čajeva dobija svog najnovijeg predstavnika – Jana Ice Tea malina-hibiskus!

Mirisna svježina slatkih malina spojena s energijom šarenih cvjetova hibiskusa donosi punu raskoš ljetnjih aroma u svako godišnje doba. Ova elegantna kombinacija soka od maline i ekstrakta hibiskusa idealan je spoj sa omiljenom vodom Jana.

U skladu s trendovima koji teže upotrebi prirodnih sastojaka i smanjenom udjelu šećera, Jana Ice Tea malina-hibiskus ne sadrži vještačke boje niti konzervanse. Zahvaljujući smanjenom sadržaju šećera (manje od 5 g na 100 ml), proizvod ne sadrži više od 20 kalorija na 100 ml.

Pretvarajući ledeni čaj u uzbudljiv aromatičan doživljaj, Jana Ice Tea malina-hibiskus ove će sezone mnogima postati omiljeni napitak, a važno je istaći da dolazi u praktičnim PET pakovanjima od 0,5 l i 1,5 l. Prepustite se pozitivnoj energiji dobrih ljetnjih vibracija uživajući u cvjetno-voćnim ukusima rashlađenog, laganog i prefinjenog napitka Jana Ice Tea malina-hibiskus.