Ukusi sunca, strasti i nasledja – UKUSI SVIJETA U BOKI

Meni pripremljen za sve putnike koji žele da krenu na ovo gastronomsko putovanje će kreacijama šefa Gomez Fraila sprovesti kroz najpoznatije regije Španije

17014 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Chef Julio Gomez Fraila
Foto: Chef Julio Gomez Fraila

UKUSI SVIJETA U BOKI organizovano od strane nagrađivanog Blue Kotor Bay Premium Spa Resort i gostojući šef kuhinje Julio Gomez Fraile vas prvog vikenda u decembru vodi na gastronomsko proputovanje najpoznatijim regijama Španije.

Sunce Valencije, grandioznost Kastilje, kulturno nasledje Madrida, strast flamenka Andaluzije su samo dio inspiracije poznatom šefu Gomez Fraila koji gostuje u restoranu Lighthouse by Blue Kotor Bay Premium Spa Resort prvog vikenda decembra.

Drugi mjesec gastronomskog putovanja UKUSI SVIJETA U BOKI obećava ne samo ukuse sunca u zimskim danima, već nastavak sadržaja za naše goste van ljetnje sezone. Gostovanje poznatih i renomiranih šefova nije kratkotrajan užitak namijenjen samo gurmanima i poštovaocima umjetnosti kulinarstva, već dočarava kulturno nasleđe uz muziku i selekciju vina i vodi vas na kratko putovanje stimulacije vaših čula. UKUSI SVIJETA U BOKI je inicirano od strane domaćina takođe da doprinese lepezi iskustava timovima u kuhinjama restorana hotela, koji prolaze specijalnu edukaciju sa svim gostojućim šefovima kuhinja i imaju priliku da razjmene znanja i udruženim snagama kreiraju nesvakidašnja gourmet jela.

Blue Kotor Bay
foto: Blue Kotor Bay

Šef Julio Gomez Fraila ima 20 godina iskustva u kulinarstvu, zavrišio je najprestižnije kulinarske škole i kroz celu karijeru nastavio sa edukacijama i unapređenjem svoje umetnosti, a radio je u SAD-u, Jamajci, Meksiku, na Jadranskoj obali, i naravno Španiji gde je i trenutno baziran. Poslednjih godina dovodio je restorane u kojima stvara kako do vrha prepoznatiljivosti na destinaciji i šire, tako i do najvećih nagrada u kulinarstvu i ugostiteljstvu. Njegova želja je da spoji veličantsvene regije i kulturu Španije sa sastojcima Jadrana, i ovom fuzijom napravi spektakl ukusa za naše goste koji će se prepustiti ovom gurmanskom užitku. Meni pripremljen za sve putnike koji žele da krenu na ovo gastronomsko putovanje će kreacijama šefa sprovesti kroz najpoznatije regije Španije, a svaki od šest gongova nosi ime jednog od predela.

Lighthouse A La Carte Restaurant ima limitiran broj mjesta, sačuvajte vaše rezervacijom na 067 103 033