Otvoren libanski restoran Byblos u Staroj Varoši

Ukusi orijenta su predstavljeni jelima šefa kuhinje Wassim Hijazi-ja iz Libana. U Byblos-u, libanskom restoranu svako može naći neko jelo za sebe i mjesto je dobrog ukusa i zdrave hrane
146 pregleda 0 komentar(a)
Restoran Byblos
Restoran Byblos
Ažurirano: 31.01.2017. 07:42h

Podgorica je postala bogatija za gastronomsko iskustvo inspirisano Libanom. U Staroj Varoši u Podgorici, nedaleko od Sahat kule, svečano je otvoren libanski restoran Byblos za zvaničnike i zvanice iz svijeta biznisa i kulture. Uz ugodan muzički program, i orijentalnu plesačicu, iz restorana najavljuju intenzivan sadržaj tokom čitavog mjeseca.

„Na lokalitetu gdje se nekada nalazila prva zgrada Opštine Podgorica, na mjestu gdje se nalazila biblioteka, sada je očuvan duh starih vremena i povezuje se sa kulturom Libana.

Naš autentični libanski restoran Byblos je nakon Porto Montenegra otvorio vrata i Podgoričanima baš na ovoj lokaciji, kojoj ćemo dati i turistički značaj“ istakao je u ime investitora Ted Kabbout, direktor za Crnu Goru i Balkan.

Ukusi orijenta su predstavljeni jelima šefa kuhinje Wassim Hijazi-ja iz Libana. U Byblos-u, libanskom restoranu svako može naći neko jelo za sebe i mjesto je dobrog ukusa i zdrave hrane.