Deset godina u krugu prijatelja

Povodom 10 godina postojanja Beauty Friend-a, kao znak zahvalnosti za ukazano povjerenje,svi korisnici dobijaju na poklon 100 tačaka
4153 pregleda 0 komentar(a)
Svim korisnicima Beauty Friend kartice, 100 tačaka na poklon!, Foto: PR
Svim korisnicima Beauty Friend kartice, 100 tačaka na poklon!, Foto: PR
Ažurirano: 28.02.2020. 10:33h

Povodom 10 godina postojanja Beauty Friend-a, kao znak zahvalnosti za ukazano povjerenje,svi korisnici dobijaju na poklon 100 tačaka. Prilikom prve trgovine uz korišćenje Beauty Friend kartice, u bilo kojem od Cosmetics objekata, u periodu od 15.02 do 13.04.2020. korisnicima će biti dodate poklon tačke, i iste su na raspolaganju već narednog dana.

Benefiti koje donosi Beauty Friend kartica

Beauty Friend kartica korisnicima donosi popuste prilikom kupovine u Cosmetics drogerijama, parfimerijama i apotekama, u zamjenu za određeni broj tačaka. Osim ponude proizvoda u katalogu, korisnici imaju mogućnost da ostvare popuste na trgovinu po svom izboru, a popusti su 5% za 45 tačaka, 10% za 95 ili 15% za 150tačaka. Treba napomenuti da prilikom zamjene tačaka za popuste, korisnik ujedno i skuplja nove tačke, i to onoliko koliko iznosi račun date trgovine. Što se ponude proizvoda za Beauty Friend korisnike tiče, to su uvijek oni koji su traženi, atraktivni u svojoj kategoriji, kvalitetni i aktuelni. U Beauty Friend katalogu, koji izlazi svaka 2 mjeseca, sadržana je kompletna ponuda za sve korisnike kartice, za navedeni period.

Krug prijatelja – Beauty Friend Partneri i nagradna igra

Ova kartica se takođe može koristiti kod Beauty Friend partnera, o kojima se informacije nalaze u svakom Beauty Friend katalogu, ali i na sajtu Cosmetics-a. Vjerujemo da među Beauty Friend partnerima, svako može pronaći nešto što ga zanima, a ujedno i ostvariti uštedu.

Krug prijatelja ili sačinjavaju, osim Cosmetics drogerija, apoteka i parfimerija, još i Crnogorsko narodno pozorište, Piazza Italia, Habitat, Samsonite, Alfa ton Lekić, Studio-Enterijer dizajn, Medical centar, DoGo, La Galleria, Coach House, Look by Violeta, Garinello, Gallileo turistička agencija, Coin Casa, Grand salon namještaja, Sofa Bed, Luce Italia, Geox, Hard Discoun Laković, OVS i OVS Kids, Vitapur, Tehno Plus i Bla-bla, K-Sport, Haus majstor i Kids Land.

Kako bi se realizovao popust pri kupovini kod partnera, dovoljno je samo pokazati karticu.

Cosmetics
Cosmetics(Foto: PR)

Da bi svojim vjernim kupcima, korisnicima Beauty Friend kartice dodali i vrijednost više, Beauty Friend tim u saradnji sa partnerima, organizuje i nagradnu igru za svaki od perioda ponude, dakle svaka 2 mjeseca, tj. 6 puta godišnje. Ovoga puta to je putovanje u na jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija u Evropi – Siciliju. Učestvovati je veoma jednostavno, jer se ne traži nikakvo popunjavanje kupona i dodatno angažovanje. Traži se samo korišćeenje BF kartice kod 2 partnera, pri čemu automatski korisnik postaje učesnik u nagradnoj igri, i to onoliko puta koliko ostvari kupovina kod različitih partnera. (pr. Cosmetics i HD Laković, OVS i Vitapur, i sl.)

Kako do Beauty Friend kartice?

Korisnik Beauty Friend kartice može postati svako ko popunjavanjem pristupnice u Cosmetics-u ili online podnese zahtjev. Beauty Friend kartica korisnika uvodi u krug prijatelja kojim kupovina postaje dodatna ušteda! Da bi korisniku kartica uvijek bila pri ruci, ili da bi porodica sakupljala tačke na jednoj kartici, Beauty Friend kartica ima i svoju privezak varijantu koja se takodje dobija jednostavnim prijavljivanjem u Cosmetics-u, uz osnovnu karticu.

Ovdje možete popuniti formular za idavanje Beauty Friend kartice.